shark24

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

«Carnival Freedom»: Κρουαζιέρα για 3.000 γuμνιστές

Χωρίς να φορούν τίποτα, κυκλοφορούν ελεύθερα στο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο...
Πριν μερικά χρόνια η αμερικανική τηλεοπτική σειρά «The love boat» είχε αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Τώρα ένα νέο πλοίο που θα μπορούσε να ονομαστεί εύκολα «The Nude Boat» αρχίζει να κερδίζει τους δικούς του θαυμαστές.

Χωρίς να φορούν τίποτα, κυκλοφορούν ελεύθερα στο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο και απολαμβάνουν τον ήλιο και τις πισίνες που διαθέτει. Ο λόγος για 3.000 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Carnival Freedom» που το περασμένο Σάββατο αποχώρησαν από το Φορτ Λόντερντεϊλ για τις εννιαήμερες ολόγuμνες διακοπές τους.

Οι λάτρεις του γuμνισμού επικοινώνησαν προ καιρού με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Bare Necessities Tour & Travel και έκλεισαν τις πολυπόθητες διακοπές τους κατά τη διάρκεια των οποίων θα ταξιδέψουν στην Καραϊβική απαλλαγμένοι από τα ρούχα τους, τα οποία θα φορέσουν μόνο στο καθιερωμένο δείπνο με τον καπετάνιο.

Οι διοργανωτές τονίζουν πως δεν πρόκειται για «κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων στη μέση της θάλασσας. Είμαστε ένα κανονικό πρακτορείο που οργανώνει διακοπές». Μάλιστα υπενθυμίζουν ότι οποιαδήποτε δημόσια σεxoυαλική δραστηριότητα απαγορεύεται κατά τη διάρκεια του «The Big Nude Boat 2013».

Οι ταξιδιώτες που είναι στην πλειονότητά τους Αμερικανοί ηλικίας από 30 έως 50 χρόνων, υποστηρίζουν ότι με αυτό τον τρόπο μπορούν να ταξιδέψουν με κόσμο που έχει τις ίδιες συνήθειες.

Όσο για το κόστος αυτής της ιδιαίτερης κρουαζιέρας, κατά την οποία μόνο το προσωπικό θα είναι ντυμένο, ξεκινά από 600 ευρώ περίπου το άτομο, ενώ η επόμενη γuμνή εξόρμηση υπολογίζεται πως θα είναι στην Ανταρκτική. Άραγε το κρύο θα αποθαρρύνει τους γuμνιστές;

πηγή: protothema.gr 


E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top