shark24

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πέντε λόγοι που οι άντρες προτιμούν τις μελαχρινές

Μιά νέα έρευνα που έγινε για τα γούστα των αντρών αποκάλυψε τους 5 λόγους για τους οποίους οι άντρες τελικά προτιμούν τις μελαχρινές. Και πιο ειδικά γιατί ερωτεύονται τις ξανθιές αλλά τελικά παντρεύονται τις μελαχρινές. Λοιπόν έχουμε και λέμε :


 1. Θεωρούνται πιο ώριμες > Μπορεί όπως δείχνουν οι έρευνες το ξανθό χρώμα στα μαλλιά να δείχνει τις γυναίκες πιο νέες, όμως αυτό δεν είναι πάντα θετικό καθώς συνδυάζεται στο μυαλό των αντρών με ανωριμότητα κι επιπολαιότητα. Αντίθετα οι μελαχρινές φαίνονται πιο ώριμες και κατασταλαγμένες και είναι αυτές με τις οποίες θα άνοιγε μια μεγάλη συζήτησε ένας άντρας.

2. Θεωρούνται πιο σοβαρές > Έχει αποδειχθεί ότι οι άντρες βρίσκουν τις ξανθές γυναίκες πιο προσεγγίσιμες, διασκεδαστικές αλλά και επιπόλαιες και τις μελαχρινές πιο πρακτικές, προσγειωμένες και σοβαρές.

3. Θεωρούνται πιο ικανές > Φαίνεται ότι το χρώμα των μαλλιών επηρεάζει όλους τους τομείς καθώς οι μελαχρινές γυναίκες θεωρούνται πιο ικανές από τις ξανθές κι έτσι έχουν περισσότερες πιθανότητες να προσληφθούν σε μια δουλειά.

4. Κάνουν τους άντρες να νιώθουν πιο επιτυχημένοι > Φαίνεται ότι όλα τα στερεότυπα που κυκλοφορούν για τις μελαχρινές και τις ξανθές επηρεάζουν και την κρίση των αντρών οι οποίοι αισθάνονται πολύ πιο επιτυχημένοι έχοντας δίπλα τους μια μελαχρινή γυναίκα που διαθέτει όλα τα θετικά στοιχεία που προαναφέρθηκαν παρά μια ξανθιά που την ακολουθούν μονάχα αρνητικά στερεότυπα.

5. Θεωρούνται πιο σοβαρές > Έχει αποδειχθεί ότι οι άντρες βρίσκουν τις ξανθές γυναίκες πιο προσεγγίσιμες, διασκεδαστικές αλλά και επιπόλαιες και τις μελαχρινές πιο πρακτικές, προσγειωμένες και σοβαρές.
Χωρίς λόγια
Διαλέξτε και πάρτε .. θέση μάχης

*Έχει γραφτεί από Christian Bardas

 E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top