shark24

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Τέλος ο Νίκος Μουτσινάς από το Δέστε τους!

Τους το είχε πει από την αρχή της φετινής σεζόν, αλλά δεν του έδωσαν προσοχή πιστεύοντας ότι είναι ένα καπρίτσιο του.
Τελικά όμως, πριν από λίγες μέρες στη συνάντηση που είχε ο Νίκος Μουτσινάς με στελέχη του ALPHA, ο παρουσιαστής τους είπε ξανά και τους τόνισε μάλιστα πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει να είναι… δεμένος και την επόμενη σεζόν. 

Και τώρα, στο κανάλι της Κάντζας προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν… next year, καθώς ποντάριζαν πολύ στη συγκεκριμένη εκπομπή. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…! 

 Το προηγούμενο καλοκαίρι σε συνάντηση που είχε ο Νίκος Μουτσινάς με στελέχη του ALPHA τους είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή «Δέστε τους», θεωρώντας ότι… επαναλαμβάνεται. Τα στελέχη του σταθμού όμως, του είπαν ότι πρέπει να συνεχίσει έναν ακόμα χρόνο, αφού η εκπομπή, ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό, σημείωνε άνοδο. Για να τον… δελεάσουν μάλιστα του είπαν ότι έγινε δεκτή η πρότασή του να παρουσιάζει τον «Αδύναμο κρίκο» και έτσι έπεσαν οι υπογραφές, με τις οποίες ανανεώθηκε η παραμονή του Μουτσινά στην Κάντζα για ακόμα έναν χρόνο.

 Όπως όμως, σας είχα γράψει αποκλειστικά από το Newsit, η συμφωνία του ALPHA με την ξένη εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του «Αδύναμου κρίκου» στράβωσε κι έτσι το τηλεπαιχνίδι δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, κάτι που δυσαρέστησε πολύ το Μουτσινά. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, πριν από λίγες μέρες, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Μουτσινά και του ALPHA για να ανανεωθεί η συνεργασία τους, ο παρουσιαστής είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει το «Δέστε τους» κι άλλη σεζόν, θεωρώντας ότι δεν μπορεί να κάνει το ίδιο ακόμα μία χρονιά. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, ο Μουτσινάς φάνηκε ανυποχώρητος σε αυτή την απόφασή, παρά το ότι μάλιστα του είπαν ότι ακόμα κι αν δεν καταφέρουν να πάρουν τα δικαιώματα του «Αδύναμου κρίκου» θα βρεθεί κάποιο άλλο τηλεπαιχνίδι για να παρουσιάσει παράλληλα με το «Δέστε τους». Ωστόσο, αποφάσισαν να συναντηθούν ξανά σε δέκα περίπου ημέρες για να συζητήσουν ξανά, εξετάζοντας τα καινούργια δεδομένα που ενδεχομένως να υπάρξουν με κάποια καινούργια εκπομπή. 

 Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, στον ALPHA εξετάζουν και την προοπτική η εκπομπή «Δέστε τους» να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν χωρίς το Νίκο Μουτσινά, αλλά να βρεθεί κάποιο άλλο πρόσωπο δίπλα από τη Μαρία Ηλιάκη, καθώς θεωρούν ότι η εκπομπή δεν πρέπει να σταματήσει. Οι τελικές αποφάσεις πρόκειται να ληφθούν σε λίγες μέρες όπου ο παρουσιαστής θα βρεθεί ξανά με τα στελέχη του σταθμού και τότε θα δούμε αν θα συνεχίσει να είναι… δεμένος με το κανάλι της Κάντζας, είτε θα αποχωρήσει! Γιατί, μπορεί ο Μουτσινάς να λέει ότι θέλει να… λυθεί, αλλά από την άλλη, βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο, ίσως αλλάξει τελικά την απόφασή του! 

http://maidanoi.com/telos-o-nikos-moutsinas-apo-to-deste-tous/
 E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top