shark24

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Η γεύση παγωτού που επιλέγουμε φανερώνει στοιχεία της προσωπικότητας μας.. Εσύ τι παγωτό τρως;;

Δες τι φανερώνει για σένα η αγαπημένη σου γεύση!
 Σύμφωνα με νέα έρευνα η γεύση παγωτού που επιλέγουμε φανερώνει στοιχεία της προσωπικότητας μας ! Εσύ;; Ποια γεύση παγωτού προτιμάς;; Μάθε παρακάτω τι φανερώνει για σένα…
Σοκολάτα
Παραμένεις ακόμα παιδί… Είσαι η ψυχή της παρέας και πάνω από όλα ειλικρινής! Τα λες «έξω από τα δόντια» για αυτό και δίνεις τις καλύτερες συμβουλές.. Προσοχή μόνο!!! Μην αναπολείς πολύ συχνά το παρελθόν … Κοιτάμε μπροστά!
Φράουλα
Μήπως τρως ακόμα το κυπελάκι παγωτού με φράουλα, βανίλια και σοκολάτα.. Ναι αυτό που έκρυβε και δωράκι στο κάτω μέρος του… Έχεις μείνει σ’ αυτή την ηλικία .. συναισθηματικά ! Το να πάρεις μία απόφαση είναι το δύσκολο κομμάτι σου..
Βανίλια
Κλασσικό και αγαπημένο.. Είσαι δραστήριος τύπος και γενικότερα έτοιμος για όλα ! Θα κάνεις τα πάντα για να πετύχεις τους στόχους σου..  Αν το παγωτό σου περιέχει και κομματάκια σοκολάτας ή μπισκότου τότε άαααραξε… Είσαι ο αυτός ο αραχτός τύπος !Δεν δίνεις δεκάρα σε «πρέπει» και «μη» … Αρκεί να γίνει αυτό που θες!
Μόκα
Πω πω βαρεμάρα … Βαριέσαι πάρα πολύ γρήγορα για αυτό είσαι και πολυάσχολος τύπος .. Βέβαια δεν είναι σίγουρο ότι πάντα φτάνεις μέχρι το τέλος..
Παγωτό με cookies ή oreo
Το απόλυτο ξεφάντωμα! Το party animal της παρέας… Ξέρεις να ζεις τη ζωή σου ! Οι φίλοι σου πολλοί και θες η ζωή σου να περάσει όσο καλύτερα γίνεται ! Θες να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα συνέχεια .. έστω για την εμπειρία!

http://www.lay-out.gr/

 E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ
 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top