shark24

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Πες μου tι ζώδιο είσαι να σου πω το Aγαπημένο σου φαγητό!

Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν έχουν πρόβλημα με το βάρος και κάποια άλλα που είναι πιο επιρρεπή στην αύξηση του βάρους τους. Μερικά προτιμούν το πρόχειρο φαγητό και κάποια άλλα απολαμβάνουν ένα gourmet γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο. 

perierga.gr - Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω το αγαπημένο σου φαγητό!
Κριός
Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και διαθέτει μια αρκετά απαιτητική και περιπετειώδη προσωπικότητα. Όσον αφορά στα τρόφιμα, δεν έχει πολλές ιδιαιτερότητες και αγαπά ένα συνηθισμένο δείπνο, δείχνοντας όμως μια μικρή προτίμηση σε ό,τι θεωρείται junk food. Του αρέσουν τα καυτερά, το fondue και φυσικά η σοκολάτα, ειδικά λιωμένη.
Ταύρος
οι Ταύροι αρέσκονται στο να τρώνε μεγάλες ποσότητες φαγητού και αγαπάνε πολύ να μετατρέπουν τα γεύματά τους σε απολαυστικές στιγμές. Τους αρέσει πολύ το καλό κρέας, ειδικά το μοσχάρι και τα σοκολατένια γλυκά.
Δίδυμοι
Οι περισσότεροι Δίδυμοι δεν είναι παράξενοι στο φαγητό τους και τους αρέσει η ποικιλία των γεύσεων. Τους αρέσει να δοκιμάζουν νέες γεύσεις, διεθνή φαγητά και να προσθέτουν πολλά σνακ στην ημέρα τους.
Καρκίνος
perierga.gr - Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω το αγαπημένο σου φαγητό!
Οι Καρκίνοι απολαμβάνουν πολύ το καλό φαγητό και έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στα γλυκά και σε όλα εκείνα τα απαγορευμένα φαγητά που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Λατρεύουν την καλοπέραση και έτσι, ένα δείπνο στο σπίτι, χουχουλιασμένοι στον καναπέ με μια υπέροχη μακαρονάδα με έξτρα τυρί θα ήταν ό,τι πρέπει. Και μην ξεχάσετε να έχετε κι ένα γλυκάκι στο ψυγείο. Οι Καρκίνοι δεν μπορούν χωρίς αυτό.
Λέων
Με τους Λέοντες δε θα έχετε θέμα για το τι φαγητό πρέπει να επιλέξετε για το γεύμα σας, αφού τρώνε βασικά… τα πάντα. Απολαμβάνουν την κορυφαία ποιότητα όλων των τροφίμων και θα τους βρείτε να κάνουν συχνές επισκέψεις σε παντοπωλεία και delicatessen. Θέλουν αφθονία και πολυτέλεια, ακόμα και στο φαγητό τους για αυτό θα διαλέξουν τις πιο εκλεπτυσμένες και πλούσιες γεύσεις.
Παρθένος
Οι Παρθένοι εκτιμούν την καλή υγεία του οργανισμού τους και για αυτό συχνά ακολουθούν αυστηρή διατροφή από μόνοι τους, ακόμα κι αν δεν θέλουν να χάσουν βάρος. Λατρεύουν τα λαχανικά και τα φρούτα και οτιδήποτε μας δίνει η Φύση απλόχερα. Για τους Παρθένους το λίπος δεν είναι ποτέ επιλογή. Οι επιλογές τους αφορούν φρούτα και λαχανικά, πάντα πολλές βιταμίνες και πρωτεΐνες.
Ζυγός
perierga.gr - Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω το αγαπημένο σου φαγητό!
Στους Ζυγούς σπάνια αρέσει να δειπνούν μόνοι. Για αυτούς η κοινωνικότητα και η φιλία είναι απαραίτητα στοιχεία για να απολαύσουν ένα καλό γεύμα, το ίδιο και η ισορροπία και η αρμονία. Δεν τους ενδιαφέρει τόσο το τι θα φάνε αλλά το που και με ποιον. Τα αγαπημένα τους φαγητά είναι σίγουρα η καλοψημένη μπριζόλα ή το κοκκινιστό και τα οστρακοειδή, ενώ ένα ποτήρι καλό κρασί είναι πάντα μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στο γεύμα.
Σκορπιός
Οι Σκορπιοί… θα επιτεθούν σίγουρα σε μια δίαιτα, με τη χειρότερη εκδίκηση. Τους αρέσει πολύ το φαγητό, όπως και στους Ταύρους, αλλά εδώ οι γεύσεις έχουν πιο περίπλοκη και ιδιαίτερη σημασία. Αγαπούν τα πικάντικα και καυτερά φαγητά και τις εθνικές κουζίνες, όπως επίσης και το ροκφόρ. Δεν αγαπούν όμως, καθόλου τις σαλάτες και τα φρούτα.
Τοξότης
Οι Τοξότες συνηθίζουν να τρώνε μόνο όταν πεινάνε, αλλά αν πεινάσουν τότε δεν τους σταματά τίποτα. Αγαπούν την ποικιλία και την εναλλαγή των γεύσεων. Κι επειδή είναι ταξιδιάρικοι τύποι, λατρεύουν να δοκιμάζουν περίεργες εθνικές κουζίνες. Βαριά και καυτερά πιάτα θα τους ενθουσιάζαν.
Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως δεν αλλάζει εύκολα τις συνήθειές του. Του αρέσει η πολυτέλεια, τα καλά προετοιμασμένα και καλοεκτελεσμένα φαγητά και αν δεν είναι όπως τα περίμενε, δεν διστάζει να τα στείλει πίσω στην κουζίνα. Γενικά έχει αρκετές ιδιαιτερότητες και παραξενιές ως ζώδιο.
Υδροχόος
perierga.gr - Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω το αγαπημένο σου φαγητό!
Ο Υδροχόος είναι ένα ακόμη ζώδιο που τρώει αρκετά. Αν και δεν τολμά πολύ εύκολα να δοκιμάσει καινούργιες γεύσεις, λατρεύει τα σπιτικά φαγητά και τις προσωπικές παραλλαγές του μάγειρα. Αγαπά επίσης, τα παγωτά και τα smoothies και λατρεύει το ποτό, περισσότερο από το φαγητό.
Ιχθείς
Δεν είναι τυχαίο που οι Ιχθείς λατρεύουν το ψάρι και τα θαλασσινά. Επίσης δώστε τους ένα μπολ με ψαρόσουπα και θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Τους αρέσουν οι απλές γεύσεις και έχουν επίσης, ιδιαίτερη προτίμηση στα όσπρια και τα λαχανικά, ενώ το κρέας δεν αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα στα γεύματά τους.
πηγή: clickatlife.gr 

E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top