shark24

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Τα πιο περιζήτητα, καλοπληρωμένα επαγγέλματα με μέλλον

Και όμως, υπάρχουν ακόμα επαγγέλματα που είναι περιζήτητα και καλοπληρωμένα παρά την κρίση!..
 Όσοι τυχεροί βρίσκεστε μπροστά στο σταυροδρόμι της επαγγελματική σας σταδιοδρομίας προσέξτε τι θα επιλέξετε. 

 Το Νο1 επάγγελμα, που δείχνει να έχει πολύ μέλλον είναι αυτό του social sitter, δηλαδή άτομα που διαχειρίζονται τα social media των επωνύμων και τους ενημερώνουν. 

 Αρκετά είναι τα επαγγέλματα, που ακόμα και σήμερα πληρώνονται αδρά. Οι κλάδοι των οικονομικών, των λογιστικών, των νέων μορφών ενέργειας, της φαρμακοβιομηχανίας και τις διαχείρισης αποβλήτων αναμένεται σύμφωνα με την έρευνα να έχουν μεγάλη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια. 

 Ανάμεσα στα πιο καλοπληρωμένα επαγγέλματα του μέλλοντος είναι αυτό του Ειδικού Ανάπτυξης Συστημάτων, Αειφόρου Ανάπτυξης και του διαχειριστή Ανανεώσιμης Ενέργειας.

 Επιπλέον, πολλά υποσχόμενο είναι το επάγγελμα του Κλιματολόγου και του Μετεωρολόγου και όσων ασχολούνται με τον Ιατρικό Τουρισμό. Μερικά επαγγέλματα ακόμα που υπόσχονται ανάπτυξη και χρήμα; Σχεδιαστές πρωτοποριακών αυτοκινήτων, γενετιστές, εμποροπλοίαρχοι, τεχνολόγοι τροφίμων, πωλητές, ζωοτεχνικοί, κτηνίατροι, οινολόγοι, μεταφραστές, εκπαιδευτικοί. 

 Όσοι ενδιαφέρονται για εργασία στην Ευρωπαϊκή Ένωση: στελέχη πωλήσεων, χρηματοοικονομικοί υπάλληλοι, μηχανικοί και εγκαταστάτες ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, οικιακοί βοηθοί, σερβιτόροι. 

 Στην αντίπερα όχθη βρίσκονται τα «συμβατικά» επαγγέλματα με τα οποία δεν φαίνεται να το κολλάτε το ένσημο. 

Πρόκειται για τα εξής: Φαρμακοποιοί, Γιατροί, Θεολόγοι, Αρχαιολόγοι, Νηπιαγωγοί, Γιατροί, Οδοντίατροι, Ψυχολόγοι, Διαιτολόγοι, Δικηγόροι, Δημοσιογράφοι, Ηθοποιοί, Τραπεζικοί Υπάλληλοι, Μουσικοί και Σκηνοθέτες. 

 Star.gr  


E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top