shark24

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Η πληκτρολόγηση μηνυμάτων γίνεται... άθλημα!

Απ’ ότι φαίνεται η διοργάνωση του Λονδίνου δεν είναι οι μόνοι Αγώνες που γίνονται αυτό το καλοκαίρι. Στην Times Square της Νέας Yόρκης......
υπάρχει ένας εντυπωσιακός διαγωνισμός που ονομάζεται LG National Texting Competition. Εκεί, πολλοί νέοι επιδεικνύουν τις ικανότητές τους στη πληκτρολόγηση σύντομων μηνυμάτων (sms) και μάλιστα υπάρχει ήδη ένα παιδί θαύμα στο… άθλημα! 

 Ο 17χρονος Austin Wierschke έγινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής και πήρε τον τίτλο των πιο γρήγορων δακτύλων της Αμερικής. Σύμφωνα με το Associated Press, τα κριτήρια του διαγωνισμού είναι η ακρίβεια και η ταχύτητα στη συγγραφή. 

 Οι υποψήφιοι αγωνίζονται σε ένα QWERTY πληκτρολόγιο στο LG Optimus Zip Phone αντιγράφοντας φράσεις ή πληκτρολογώντας ό,τι τους υπαγορεύουν οι κριτές. Φυσικά, όλα τα παραπάνω είναι υποχρεωμένοι να τα πληκτρολογήσουν με… κλειστά τα μάτια! 

 Ο Wierschke κέρδισε σε όλες τις κατηγορίες και πήρε το βραβείο των 50.000 δολαρίων. Ο ίδιος δήλωσε στο πρακτορείο, όπως αναφέρει το Cnet, ότι σκοπεύει να ξοδέψει τα χρήματα για τις σπουδές του. Μία από τις αντιπάλους του, η Kelly Barracato, δήλωσε ότι δεν την εξέπληξε το αποτέλεσμα αφού μόλις είδε τον 17χρονο να πληκτρολογεί, είπε: «Οι αντίχειρες αυτού του ανθρώπου πετάνε». 

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
Δωμάτια στην Κέρκυρα σε απόσταση  100m απ’τη θάλασσα, κήπος με αιώρες, free ιντερνέτ ψηφιακή τηλεόραση και air condition.


.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top