shark24

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Έρχονται ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αλλαγές στο Facebook -Τι θα συμβεί στην αρχική σελίδα

Η αρχική σελίδα των περισσότερων χρηστών του Facebook... είναι γεμάτη από άχρηστες πληροφορίες. Βέβαια είναι λογικό έχοντας ένα μεγάλο αριθμό φίλων και κάνοντας like σε διάφορα γκρούπ και σελίδες, να γεμίζει το προφίλ απ γεγονότα που δεν ενδιαφέρουν ούτε στο ελάχιστο τον χρήστη.


 Σε όλα αυτά, όπως φαίνεται, έρχονται να προστεθούν οι διαφημίσεις του ίδιου του Facebook. Το Facebook έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζει τη τακτική των διαφημίσεων μέσω βίντεο που παίζουν αυτόματα, σε iPhone, iPad και android συσκευές. 

Ομως το επόμενο βήμα του δημοφιλούς μέσου δικτύωσης είναι να καθιερώσει τα διαφημιστικά βίντεο όχι μόνο στα smartphones, αλλά και στους υπολογιστές. Εδώ και αρκετό καιρό, προγραμματιστές της εταιρίας δοκιμάζουν την εφαρμογή αυτού του σχεδίου, προσπαθώντας να το κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερο ενοχλητικό στους χρήστες. Βέβαια, ο Ζούκερμπεργκ δεν βιάζεται να ενεργοποιήσει τις αυτόματες διαφημίσεις-βίντεο, καθώς φοβάται πως μια λάθος ενέργεια, θα κάνει τους 1.19 δισεκατομμύρια χρήστες του Facebook να μειωθούν κατά πολύ. 

Ετσι, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να «φορτώσει» από τη μια μέρα στην άλλη τη σελίδα του με χιλιάδες διαφημιστικά. Στο πλαίσιο αυτό, τα διαφημιστικά βίντεο που θα υπάρχουν στην αρχική σελίδα του μέσο δικτύωσης θα αρχίζουν να παίζουν χωρίς ήχο και θα αφήνεται στο χρήστη η επιλογή να πατήσει πάνω τους ενεργοποιώντας τον. Πηγή: newscity1.net 

 Βρείτε γυναικεία επώνυμα ρούχα έως και - 80% 

E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top