shark24

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Τα 10 καλύτερα μουσεία στον κόσμο!

Τα μουσεία σε όλο τον κόσμο προσελκύουν με τα εκθέματά τους το ενδιαφέρον τουριστών και ντόπιων.
Είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσουμε την πολιτιστική δραστηριότητα ενός τόπου και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Η επίσκεψη σε ένα μουσείο είναι πάντα μια μοναδική εμπειρία που ταξιδεύει το μυαλό μας σε… μαγικά μονοπάτια. Κάθε μουσείο, μικρό ή μεγάλο, άσημο ή διάσημο έχει να προσφέρει υπέροχες εικόνες στο νου. Υπάρχουν όμως μερικά μουσεία που ξεχωρίζουν για την ποιότητα των εκθεμάτων τους και αποτελούν πόλο έλξης για μεγάλο αρισθμό επισκεπτων...

10. Πράδο – Μαδρίτη
TravelPass.gr - Τα 10 καλύτερα μουσεία στον κόσμο!Περιλαμβάνει ένα εκπληκτικό θησαυρό από αριστουργήματα της ζωγραφικής τέχνης από Ισπανούς κυρίως καλλιτέχνες όπως οι Goya, El Greco και Velazquez.
9. Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο – Αθήνα
TravelPass.gr - Τα 10 καλύτερα μουσεία στον κόσμο!Οι πλούσιες συλλογές του, που απαριθμούν περισσότερα από 11.000 εκθέματα, προσφέρουν στον επισκέπτη ένα πανόραμα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού από τις αρχές της προϊστορίας έως την ύστερη αρχαιότητα.
8. Μουσεία του Βατικανού – Ρώμη
TravelPass.gr - Τα 10 καλύτερα μουσεία στον κόσμο!Είναι στην πραγματικότητα ένα σύμπλεγμα 22 διαφορετικών συλλογών με πλήθος εκθεμάτων κυρίως από την εποχή της Αναγέννησης. Κορωνίδα των εκθεμάτων η οροφή της Καπέλα Σιστίνα διακοσμημένη από το Μιχαήλ Άγγελο.
Διαβάστε περισσότερα στο ΕΔΩ


E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ.

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top