shark24

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Τι τρώνε οι σταρ στο Instagram;

Mήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, οι celebrities δεν αφήνουν ποτέ παραπονεμένους τους fans τους, φροντίζοντας πάντα να ανανεώνουν τα Instagram accounts τους με ζουμερές φωτογραφίες της καθημερινότητάς τους...
Ποιοι από τους αγαπημένους μας stars είναι όμως ορκισμένοι foodies και δεν τρώνε μπουκιά πριν φωτογραφίσουν το πιάτο τους; 

1. Beyoncé

Το αγαπημένο bootylicious κορίτσι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής κυκλοφόρησε νέο album και το γιόρτασε με ζουμπουρλούδικα σοκολατένια cupcakes. Μήπως είναι αυτό το μυστικό για τις υπέροχες καμπύλες της; (Not)

2. Jessica Alba

Η γλυκιά-σαν-καραμέλα Jessica είναι γνωστή λάτρης της υγιεινής διατροφής και το αποδεικνύει περίτρανα με αυτό το σούπερ light πιάτο με φρέσκο κάβουρα και ρύζι. Aπό τα χεράκια της μανούλας της παρακαλώ.

3. Neil Patrick Harris

Τι άλλο θα μπορούσε να έκανε ο awesome Barney Stinson το σαββατοκύριακο αν όχι διακοπές στο εξωτικό Μεξικό; Σε αυτό το ενσταντανέ, ο γνωστός foodie απολαμβάνει ένα δροσιστικό κοκτέιλ μαργαρίτα λίγο πριν κάνει βουτιά στην πισίνα.

4. Rihanna

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, περιμένοντας τους καλεσμένους και το Rihanna-κι γίνεται για λίγο καλό κορίτσι και βοηθάει τη σεφ να ετοιμάσουν τα πιάτα της βραδιάς. Μέχρι που φτάνει στο πάρτι η Cara Delevingne και δεν μένει τίποτα όρθιο.

5. Snoop Dogg

 

Κάπου μεταξύ ηχογραφήσεων και γυρισμάτων ταινιών, ο Snoop Dogg βρίσκει λίγο χρόνο για να ικανοποιήσει τη λαιμαργία του με λίγα σοκολατε-καραμελε-φιστικοβουτυρένια γλυκά. Το ζάχαρο στα καλύτερά του!

6. Tyra Banks

 

Όταν τα υπόλοιπα μοντέλα τρώνε κράκερς και σέλερι, η über cool Tyra απολαμβάνει για πρωινό τούρτα με καρύδα. Αυτό μάλιστα είναι το δεύτερο κομμάτι. Γιατί μπορεί.

7. Harry Styles

 

Το καμάρι της μοντέρνας βρετανικής ποπ και μέλος των One Direction κάνει ένα διάλειμμα ανάμεσα στις πρόβες για να απολαύσει το αγαπημένο του frozen yogurt με γεύση σοκολάτα και φρούτα.

8. Zooey Deschanel

 

Είναι ταλαντούχα, παίζει τους άνδρες στα δάχτυλα (βλ. 500 Days of Summer) και κατέχει την τέχνη της μαγειρικής! Ο λόγος για την Zooey Deschanel, η οποία φτιάχνει για τα όμορφα και πεινασμένα μάτια των followers της μία πίτα με διπλή σοκολάτα. Αυτά είναι νέα.

9. Lauren Conrad

Aυτό το ξανθό όνειρο από την Καλιφόρνια είναι κορίτσι από σπίτι και σωστή νοικοκυρά. Η Lauren Conrad θα σού μάθει όλα τα μυστικά για να γίνεις μια περιζήτητη νυφούλα με έφεση στη μαγειρική αλλά και στην πιο-ροζ-δεν-έχεις διακόσμηση.

10. Ισορροπιστής

Επιστρέφοντας στα εγχώρια και πιο συγκεκριμένα στη λαϊκή της Τρίτης, ο Ισορροπιστής από τους Nebma θα σε βοηθήσει να διαλέξεις τα πιο καλά φρούτα και λαχανικά της αγοράς! 

http://cosmo.gr


Οι πράκτορες του Τζάμπα έχουν εξασφάλισή για εσένα Τιμές ΣΟΚ για Ηλεκτρικές Κουβέρτες και Αφυγραντήρες 

 E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top