shark24

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!

Σύνθημα νίκης στο ματς-φιέστα με τον Απόλλωνα την προσεχή Κυριακή (13/4) έδωσε στη συνέντευξη Τύπου παρουσίαση της γιορτής του Ολυμπιακού ο Μίτσελ...
«Πριν αρχίσουμε τη γιορτή θέλουμε να έχουν προηγηθεί οι 3 βαθμοί, είμαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και θέλω πάντα να κερδίζω», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων». Αναλυτικά οι δηλώσεις Μίτσελ: 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί γιορτάζουμε την Κυριακή το 41ο πρωτάθλημα. Πριν αρχίσουμε τη γιορτή θα θέλουμε να έχουν προηγηθεί οι 3 βαθμοί. Είμαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και θέλω πάντα να κερδίζω. Προσκαλώ τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο για να γιορτάσει τον τίτλο για τον οποίο χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο, όταν κατακτάς κάτι πρέπει να το γιορτάζεις. Γιατί δεν ξέρεις πότε θα το ξαναζήσεις. 

Γι΄αυτό το σύλλογο υπάρχει και το κοινωνικό πρόσωπο, εκτός από το αγωνιστικό. Εχουμε στενή συνεργασία με την UNICEF και θα το κάνουμε και σε αυτή τη γιορτή. Είναι ένας ωραίος τρόπος που έχει επιλέξει ο Ολυμπιακός να στηρίξει τη UNICEF βάζοντας φτηνά εισιτήρια για να έρθει πολύς κόσμος. Έχουμε βοηθήσει σε πολλές ευκαιρίες, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Αυτός ο σύλλογος είναι πάντα κοντά στα παιδιά και σε όσους το έχουν ανάγκη, ως ελληνικός και ευρωπαϊκός σύλλογος. Είναι ευκαιρία να στηρίξουμε ακόμη μια φορά το έργο της UNICEF. Είναι μια μεγάλη γιορτή για να τιμήσουμε τους παλιούς παίκτες, αυτούς που το πήραν φέτος αλλά και για τους νέους που ονειρεύονται να είναι στο μέλλον πρωταθλητές με τη φανέλα του Ολυμπιακού. 

Είναι πολύ σημαντικό ότι μπορούμε να συνδυάσουμε τη γιορτή αυτή με την κατάκτηση του τίτλου στην Κ-15. Ένας πολύ σημαντικός τίτλος γι΄αυτά τα παιδιά, το ξέρω από τότε που ήμουν ΄ποδοσφαιριστής. Αρα κάνουμε γιορτή για τρία πράγματα. Να γιορτάσουμε το πρωτάθλημα, να στηρίξουμε όσους ΄χουν ανάγκη και να τιμήσουμε τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού, τα οποία σύντομα θα δείτε να προπονούνται με την ομάδα». «Καλεσμένος-έκπληξη και αφιέρωμα σε Νταϊαφά» Την ίδια στιγμή ο Κώστας Καραπαπάς αποκάλυψε πως στη φιέστα θα υπάρχει ένα όνομα-έκπληξη, ενώ ταυτόχρονα επεσήμανε πως θα υπάρχει αφιέρωμα στον Σταύρο Νταϊαφά.

Όπως ήταν λογικό ο Διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού δέχτηκε επίμονες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, προκειμένου να αποκαλύψει ποιος θα είναι ο καλεσμένος-έκπληξη στη φιέστα με τον ίδιο να μην απαντάει και τον Μίτσελ να προσφέρει μία ακόμα ατάκα στους παρισταμένους στην αίθουσα λέγοντας: «Πάντως να ξέρετε ότι αυτός δεν θα είναι ο νέος προπονητής…». «Θα είναι μια γιορτή όλη την Κυριακή. Από το πρωί στο γήπεδο θα στηθεί το πάρκο των πρωταθλητών, από τις 12 κι έπειτα με παιχνίδια αλλά και πίιστα καρτ. Θα υπάρξουν και μαθήματα ασφαλούς οδήγησς. Θα υπάρχει και θάλαμος φωτογραφιών για αναμνηστικό, αλλά και face painting για να βαφτούν με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Οικοδεσπότης θα είναι ο Λεόνε. Η είσοδος θα είναι δωρεάν και γίνεται με την προσφορά των χορηγών μας.

Ολες εισπράξεις θα πάνε στη UNICEF βάλαμε εισιτήρια από 5 – 20 ευρώ, δεν θα υπάρχει κάρτα φιλάθλου γι αυτο το ματς. Ο Μίτσελ έχει ήδη πάρει 1000 εισιτήρια! Θα υπάρχουν και Πασχαλινά είδη που θα μπορεί να αγοράζει ο κόσμος με τα έσοδα στη UNICEF. Όσο για τη φιέστα, θα κρατήσουμε και κάποιες εκπλήξεις. Στο ημίχρονο θα βραβευτεί η γυναικεία ομάδα πόλο που πήρε άλλο ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Θα φιλοξενήσουμε και την ομάδα του πινγκ πονγκ. Μετά το ματς η γιορτή θα γίνει σε 4 μέρη. Στο πρώτο πρωταγωνιστές τα παιδιά. Στο δεύτερο θα υπάρξουν βραβεύσεις απ” όλες τις γενιές. Εκεί θα τιμηθεί η Κ-15 που είναι το μέλλον μας. Θα έχουμε και έναν καλεσμένο έκπληξη που θα ταξιδέψει από πολύ μακριά και θα φέρει αναμνήσεις στον κόσμο. Θα υπάρχει τέλος μεγάλο αφιέρωμα στον αείμνηστο, Σταύρο Νταϊφά. Στο τέλος θα υποδεχτούμε τους 40 τίτλους του πρωταθλητή που κατόποιν απαίτησης του κόσμου θα είναι και πάλι στο γήπεδο μαζί με το 41ο. Και στο τέταρτο μέρος θα γίνει η στέψη των πρωταθλητών. Θα υπάρχει ένα σόου με βεγγαλικά μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό.

Τον συντονισμό θα τον έχει ο κ. Φάνης Συναδινός και η ομάδα του, ενώ θα εργαστούν πολλοί άνθρωποι του Ολυμπιακού, του Καραϊσκάκη και της UNICEF. Η γιορτή θα είναι λιτή και ταπεινή, είναι επιλογή της διοίκησης στο πνεύμα των ημερών. Αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 10.20». Όπως ήταν λογικό, ο Κώστας Καραπαπάς ρωτήθηκε για τον καλεσμένο-έκπληξη, αλλά δεν τον αποκάλυψε κάνοντας ταυτόχρονα αστεία με τον Μίτσελ: «Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω το όνομα του παλιού άσου. Και ο καλεσμένος-έκπληξη δεν είναι ο νέος προπονητής (σ.σ. γέλια).

Αν και ο τωρινός προπονητής είναι παππούς (σ.σ. γέλια)». Οσο για την παρουσία του κόσμου, ο Καραπαπάς επεσήμανε: «Να είστε σίγουροι ότι θα πωληθούν όλα τα εισιτηρια ακόμη κι αν δεν τα πάρει ο κόσμος. Καταλαβαίνετε ότι θα γίνουν όλες οι κινήσεις. Για τα παιδιά η είσοδος θα είναι δωρεάν. Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε όλους την Κυριακή.Μάλιστα, ο κύριος Μίτσελ έχει αγοράσει 1.000 εισιτήρια για να βοηθήσει αυτό τον έργο, αλλά δεν θέλησε να το αναφέρει».


 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top