shark24

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! Δείτε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την μπανάνα στον Σαλίνο!!

Την ημέρα που ο ρατσιστής οπαδός της Βιγιαρεάλ πιάστηκε και τιμωρήθηκε με δια βίου αποκλεισμό από το γήπεδα για την μπανάνα που πέταξε στον Ντάνι Άλβες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προτίμησε να δώσει άλλη...
ερμηνεία στην μπανάνα που πετάχτηκε στον Λεάντρο Σαλίνο στον αγώνα Κυπέλλου της Τούμπας...Ο «δικέφαλος του Βορρά» επεδίωξε να δικαιολογήσει το περιστατικό που σημειώθηκε στο γήπεδό του, χρησιμοποιώντας μια μάλλον... διαφορετική εκδοχή απ' ό,τι θα περίμενε κάποιος.
Οι δικηγόροι του, Λάμπρος Μπίρδας και Αχιλλέας Μαυρομμάτης, είπαν στην απολογία της ΠΑΕ για όλα όσα έγιναν στην Τούμπα, πως εφόσον η εκτόξευση μπανάνας στον αμυντικό του Ολυμπιακού είχε ρατσιστικό χαρακτήρα, είναι καταδικαστέα.
Υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο ο δράστης απλά να την είχε φέρει στο γήπεδο για να τη φάει και να την πέταξε όπως θα έκανε με οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο.
Από εκεί και πέρα, επικέντρωσαν την υπεράσπισή τους στο ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις του κανονισμού ώστε να χαρακτηριστούν τα επεισόδια «εκτεταμένα» και να τους επιβληθεί η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.
Επέρριψαν ευθύνες στην Αστυνομία και απέδωσαν το κλίμα που υπήρχε στην Τούμπα στην αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό. Μεταξύ άλλων, τόνισαν ότι τα καπνογόνα ήταν 900 και όχι 2.500, όπως ισχυρίζονται οι Αρχές και ότι η τοποθέτηση γαύρων στον πάγκο ήταν καταδικαστέα, ωστόσο έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο και πως ο πάγκος καθαρίστηκε αμέσως.
Ο ΠΑΟΚ θα περιμένει την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής την Τετάρτη και αν τιμωρηθεί η έδρα, θα ισχύσει από τον δεύτερο αγώνα και μετά, ενώ για την αφαίρεση βαθμών (αν επιβληθεί!), θα πρέπει να αποφασιστεί αν ισχύει από φέτος ή από του χρόνου.

http://www.woop.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top