shark24

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Μα... που να βρω μια να σου μοιάζει ...Ο Κωστής Μαραβέγιας ανοίγει το 4ο Seven Festiva στο νησί μας l!

Το 4ο Seven 2014 ανοίγει μουσικά με τον πολυαγαπημένο Κωστή Μαραβέγια (Maraveyas Ilegal) Θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου», «Μον Ρε Πο», Κέρκυρα Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 Opening Act : «3 & The Kookoo Band»







Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), μετά την περσινή του sold out περιοδεία με δύο συναυλίες στον κήπο του Mεγάρου Mουσικής και σε πολλές πόλεις της Eλλάδας επισκέπτεται την Κέρκυρα και προσκαλεί το κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει σε μια μοναδική συναυλία, στο ανοικτό Θέατρο ΜονΡεΠο (Ρένα Βλαχοπούλου) τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014.
Μια μοναδική βραδιά με τη γνώριμη πλέον ενέργεια του Κωστή Μαραβέγια και τον ξεσηκωτικό του χαρακτήρα, μια ακόμη εκρηκτική live παράσταση που θα αφήσει σε όλους, όπως και οι προηγούμενες μια πολύ ανεβαστική και γλυκιά διάθεση!
Με τη δύναμη της μουσικής και της αγάπης, όπως και ο ίδιος πάντα λέει, μοιράζεται με το κοινό όλη του την ενέργεια σε αυτό που κάνει, με απαραίτητη πάντα τη θετική διάθεση και τη συμμετοχή του κόσμου.
Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της "Λόλας" και πολλά από όσα είπε στις δυο ξεχωριστές βραδιές πέρσι το καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.


Αλλά όχι μόνο. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του:
Νίκος Αγγλούπας (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνή),
Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα),
Jim Staridas (τρομπόνι, ακορντεόν),
Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) και
Μιχάλης Καλκάνης(κοντραμπάσο)
Τη βραδιά θα ανοίξουν από την Κέρκυρα οι «Τρεις & ο Κούκος» που αποτελούνται από τους:
Νίκο Σελλά ( ηλεκτρικές κιθάρες, φωνή)
Κώστα Σουέρεφ (τύμπανα)
Αλέκος Καπακλής (ηλεκτρικό μπάσο)
Θωμάς Σελλά (ηλεκτρική κιθάρα)
Οργάνωση Παραγωγής: «ΕΠΤΑ, Τεχνών Τόπος» , «Φίλοι του ΕΠΤΑ», www.eptatexnon.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top