shark24

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΔΕΝ μπορείτε να πιστέψετε ΠΟΣΑ χρήματα εισπράττει αυτή η αστυνομικός από το Facebook!!!

H Mary Ferguson, είναι μία 34χρονη Αμερικανίδα αστυνομικός που εργάζεται στην υπηρεσία της στο Menlo Park της Καλιφόρνια....
Η Ferguson αν και μοιάζει να είναι μία απλή αστυνομικός, στην ουσία διαφέρει από τους συναδέλφους της που υπηρετούν στο Menlo Park γιατί ο μισθός της πληρώνεται από μία... ασυνήθιστη πηγή, το γνωστό σε όλους Facebook.

 Σύμφωνα με την Wall Street Journal, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης πληρώνει το ποσό των 194.000 δολαρίων το χρόνο, που αντιστοιχεί στο μισθό της Ferguson, αφού η αστυνομικός δουλεύει για την εταιρεία.

 Ήδη από την δεκαετία του '90, τεχνολογικές εταιρείες πλήρωναν ένα μέρος του μισθού αστυνομικών του τμήματος ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά να πληρώνεται όλος ο μισθός ενός αστυνομικού από μία εταιρεία, αυτό δεν είναι και το πιο συνηθισμένο. 

 Η συμφωνία του Facebook με την αστυνομικό, είναι να εκπονήσει σχέδιο δράσης για την εταιρεία σε περίπτωση φυσικής καταστροφής αλλά επίσης η Ferguson είναι υπεύθυνη για την συνεργασία με ανήλικους παραβάτες ώστε να συνεχίσουν να παρακολουθούν τα παιδιά αυτά το σχολείο τους. "Εμείς απλά εντοπίσαμε μία ανάγκη όλης της κοινότητας", αναφέρει στην Wall Street Journal η Genevieve Grdina, εκπρόσωπος της εταιρείας. "Δεν είναι η αξιωματικός Facebook, αλλά είναι υπεύθυνη για το σύνολο της κοινότητας", σημειώνει. Ειδικοί σε θέματα ηθικής ανησυχούν για σύγκρουση συμφερόντων. 

Για παράδειγμα, μία αστυνομικός που πληρώνεται από το Facebook τι θα κάνει τη στιγμή της λήψης αποφάσεων που σχετίζονται με την ίδια την εταιρεία. Κάποιοι από τους κατοίκους της περιοχής πιστεύουν ότι το Facebook προσπαθεί με την επιλογή του αυτή να "καθαρίσει" την φτωχή περιοχή του Belle Haven, μίας γειτονιάς του Menlo Park, όπου πρόσφατα η εταιρεία αποφάσισε να επεκταθεί. Νewmoney

 E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ. Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top