shark24

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Τέλος στα μηνύματα στο Facebook

Το Facebook, εντός των επομένων ημερών, θα σταματήσει να επιτρέπει στους χρήστες iPhone και Android, να αποστέλλουν μηνύματα χρησιμοποιώντας την βασική εφαρμογή του, σύμφωνα με το TechCrunch...
Οπως αναφέρεται, αυτή την εβδομάδα το Facebook θα αρχίσει να... πιέζει τους χρήστες να κατεβάσουν την εφαρμογή messenger εάν θέλουν να κάνουν chat με τους φίλους τους, καθώς μόνο έτσι θα μπορούν, και όχι μέσω της «κλασσικής» εφαρμογής του Facebook στα κινητά. 

 Σύμφωνα με το TechCrunch, οι χρήστες που έχουν Messenger και το χρησιμοποιούν, ανταποκρίνονται στα μηνύματα που δέχονται 20% ταχύτερα από ό, τι μεσώ της εφαρμογής του Facebook. Οπως δήλωσε το Facebook, «μέσα στις επόμενες μέρες, θα κοινοποιήσουμε στους χρήστες μας πως αν θέλουν να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα στο Facebook, θα χρειαστεί να κατεβάσουν το app Messenger. 

 Όπως έχουμε πει, ο στόχος μας είναι να επικεντρωθούμε στο να κάνουμε το Messenger την καλύτερη δυνατή εμπειρία mobile messaging και να αποφευχθεί η σύγχυση του να έχει κάποιος χρήστης χωριστές εφαρμογές μηνυμάτων.

Το Messenger ήδη χρησιμοποιείται από περισσότερους από 200 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μήνα, και εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να το κάνουμε ακόμα πιο ελκυστικό τρόπο επικοινωνίας». 

 Πηγή: thetoc.gr 

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top