shark24

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Η εξοργιστική φωτογραφία από την Ρόδο που κάνει τον γύρο των social media!!! Δείτε την και θα καταλάβετε

Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, η φωτογραφίακάνει το γύρο των social media και προκαλεί τα σχόλια των χρηστών...
Αδιάφορες εξακολουθούν να είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες για τον κρατήρα που έχει δημιουργηθεί στην οδό Αλεξάνδρου Διάκου και βάζει σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών. Παρά το γεγονός ότι πριν από δύο εβδομάδες πολλοί διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση αυτή, εντούτοις από τότε τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η οπή παραμένει έτσι ένα μήνα τώρα.
Τότε ήταν σκεπασμένη με… κασόνι αναψυκτικών χρώματος κόκκινου και σήμερα είναι χρώματος μπλε. Η λακκούβα βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της πόλης, χωρίς κανένας να ενδιαφέρεται να την αποκαταστήσει. Βρίσκεται συγκεκριμένα στην οδό Αλεξάνδρου Διάκου μπροστά από ζαχαροπλαστείο, σημείο από το οποίο περνούν καθημερινά εκατοντάδες άτομα.
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκεί ακριβώς βρίσκεται και η στάση λεωφορείων, γεγονός που δημιουργεί ακόμα περισσότερους κινδύνους. Μάλιστα κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στη «Ρoδιακή» ότι το χάσμα που υπάρχει κάτω από το δρόμο παραλίγο να γίνει παγίδα για μία τουρίστρια η οποία λίγο έλειψε να πέσει μέσα και να τραυματιστεί.
Στο σημείο εκείνο, τοποθετήθηκαν πριν δύο εβδομάδες άγνωστο από ποιόν και δύο όρθια σίδερα μαζί με κορδέλα προφανώς για να προειδοποιούν τους περαστικούς για το εμπόδιο όμως, τα σίδερα ήταν ακόμα πιο επικίνδυνα και έτσι κάποιος άλλος τα λύγισε και ακουμπούν πλέον στο δρόμο.



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top