shark24

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Τα 5 καλύτερα μπαρ στον κόσμο!

Τα καλύτερα μπαρ σε όλο τον πλανήτη μπορεί να υπερηφανεύονται ότι έχουν η βρετανική πρωτεύουσα και η μητρόπολη των ΗΠΑ, Νέα Υόρκη!
Τα Best Bar Awards δόθηκαν για το 2015 και εκτός από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, το Τόκιο, η Σιγκαπούρη, το Σίδνεϊ και το Μιλάνο, έχουν τα μπαρ που βρίσκονται στη λίστα των 50 καλύτερων στον κόσμο. Εμείς σας παρουσιάζουμε τα πέντε καλύτερα της λίστας, που υπόσχονται συνδυασμό ιδανικού περιβάλλοντος με πρωτότυπα και μοναδικά κοκτέιλ!
1. The Artesian – Λονδίνο. Βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο Langham Hotel, στον εμπορικό δρόμο Regent Street. Στα τρία χρόνια της λειτουργίας του μπορεί να καυχηθεί για τα «πολύπλοκα» κοκτέιλ με ανανά, τζιν και σανταλόξυλο, ενώ κάθε χρόνο έχει να παρουσιάσει και κάτι καινούριο στο μενού του!
perierga.gr - Τα 5 καλύτερα μπαρ στον κόσμο!
2. Dead Rabbit – Νέα Υόρκη. Έχει το όνομα γνωστής ιρλανδοαμερικανικής συμμορίας που έδρασε στα μέσα του 19ου αιώνα. Στην διακόσμησή του αποκαλύπτεται το πάθος των ιδιοκτητών του για την ιστορία, ενώ μερικά από τα κοκτέιλ του είναι πραγματικοί «δυναμίτες».
perierga.gr - Τα 5 καλύτερα μπαρ στον κόσμο!
3. Nightjar – Λονδίνο. Σε μικρή απόσταση από τον σιδηροδρομικό σταθμό Old Street, το καταπληκτικό αυτό μπαρ έχει διακόσμηση Art Deco, ενώ τα ποτά και τα κοκτέιλ του χαρακτηρίζονται «άψογα».
perierga.gr - Τα 5 καλύτερα μπαρ στον κόσμο!
4. Attaboy – Νέα Υόρκη. Γνωστό για το κοκτέιλ του «Paper Plane», με γλυκόπικρη γεύση, που συνδυάζει αριστοτεχνικά μπουρμπόν, λικέρ αμάρο, το απεριτίφ Απερόλ και χυμό λεμονιού.
perierga.gr - Τα 5 καλύτερα μπαρ στον κόσμο!
5. Employees Only – Νέα Υόρκη. «Ομιχλώδης» φωτισμός, οροφή από κασσίτερο και μυστηριακή ατμόσφαιρα, έρχονται να προστεθούν στο αστείο όνομα αυτού του νεοϋρκέζικου μπαρ, που υπόσχεται μοναδική νυχτερινή ζωή στη Νέα Υόρκη.
perierga.gr - Τα 5 καλύτερα μπαρ στον κόσμο!
πηγή: protothema.gr 


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top