shark24

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Προορισμοί για το 2015: Πέντε διαφορετικές προτάσεις για την καινούρια χρονιά! (PHOTOS)

Για τους λάτρεις των ταξιδιών, που ακόμη κι όταν δεν ταξιδεύουν ονειρεύονται τον επόμενο προορισμό τους,
δείτε παρακάτω μερικές προτάσεις για τη νέα χρόνια που μπορείτε να προσθέσετε στην «θέλω να πάω» λίστα σας.Σύμφωνα με το aluxurytravelblog.com οι πέντε καλύτεροι προορισμοί για το 2015 είναι: η Σρι Λάνκα, η Ρουμανία, το Βιετνάμ, η Κολομβία και το Ομάν.
Σρι Λάνκα
Μια σχετικά μικρή χώρα, που προσφέρει όμως πολλές εναλλακτικές επιλογές για τους ταξιδιώτες. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για οικονομικές διακοπές, υποδομές που καλύπτουν όλα τα βαλάντια και ένα πλούσιο πολιτισμικό υπόβαθρο. Φυσικά, μην ξεχνάμε τις εξωτικές παραλίες και τις ευκαιρίες για δραστηριότητες στη φύση.
Ομάν
Συνδυάζει εντυπωσιακά φυσικά τοπία με ένα μοναδικό πολιτισμό. Το Ομάν είναι, ίσως, ο λιγότερο γνωστός προορισμός της Μέσης Ανατολής. Ωστόσο, η πρόσφατη επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι του Ην. Βασιλείου και τα εγκαίνια πολλών πολυτελών ξενοδοχείων έχουν αρχίσει να φέρνουν το Ομάν στο προσκήνιο.
Βιετνάμ
Η πλειοψηφία των τουριστών επιλέγει τη γειτονική Ταϊλάνδη, ωστόσο ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός ταξιδιωτών έχει αρχίσει να αναζητά νέες προτάσεις για αυθεντικές εμπειρίες στην ενδιαφέρουσα ιστορία, τονπολιτισμό και το φυσικό τοπίο του Βιετνάμ.
Κολομβία
Οι χώρες της Λατινικής Αμερικής αποτελούν δημοφιλή τουριστικό προορισμό (και ανεκπλήρωτο πόθο για πολλούς). Όσο η τάση για αναζήτηση προορισμών που ξεφεύγουν από τις ορδές των τουριστών ανεβαίνει, η Κολομβία φαίνεται να ξεπροβάλει ως ιδανική επιλογή. Από τις κορυφογραμμές των Άνδεων, μέχρι την πλούσια βιοποικιλότητα του Αμαζονίου και τις τροπικές ακτογραμμές, η Κολομβία προσφέρει πολλές εναλλακτικές επιλογές για όλα τα γούστα.
Ρουμανία
Από την πρωτεύουσα Βουκουρέστι με την πλούσια ιστορία της, τις μεγάλες δεντρόφυτες λεωφόρους, τα εντυπωσιακά αρχιτεκτονικά δημιουργήματα και την ενδιαφέρουσα συνύπαρξη του «παλιού με το νέο», μέχρι το «κάστρο του Κόμη Δράκουλα» στην Τρανσυλβανία, η Ρουμανία προσφέρει μια ευκαιρία για περιπέτειες με μια αύρα... μυστηρίου, μύθων και θρύλων.
 http://www.athensmagazine.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top