shark24

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ο απόλυτος Χριστουγεννιάτικος Προορισμός στην Ευρώπη;(Photos)

Ένας από τους πιο δημοφιλείς Χριστουγεννιάτικους προορισμούς είναι η Πράγα.
Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές της πόλης, που συγκαταλέγονται στις πιο όμορφες της Ευρώπης, ανοίγουν στις 28 Νοεμβρίου και κλείνουν την 1 Ιανουαρίου. Βρίσκονται στην Πλατεία της Παλιάς Πόλης και στην Πλατεία Wenceslas... Σ' αυτές τις αγορές θα συναντήσετε τις Τσεχικές παραδόσεις, θα ακούσετε εορταστική μουσική και θα γευτείτε τοπικές λιχουδιές ικανοποιώντας μ' αυτό τον τρόπο όλες τις αισθήσεις σας. Θα βρείτε Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις ενώ κάτω από το φωτισμένο δένδρο στην πλατεία της Παλιάς Πόλης θα θαυμάσετε την φάτνη. Στην Τσεχία η παραμονή των Χριστουγέννων είναι μία σημαντική γιορτή αλλά και μία ημέρα, που οι άνθρωποι πιστεύουν στην μαγεία.
Η προετοιμασία για τα Χριστούγεννα συνήθως διαρκεί πολλές εβδομάδες. Το σπίτι πρέπει να καθαριστεί καλά, να ψηθούν τα μπισκότα και να αγοραστούν τα δώρα - όλα πρέπει να είναι έτοιμα μέχρι την παραμονή, ώστε η οικογένεια να απολαύσει το δείπνο πριν μαζευτεί γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Οι περισσότερες πόλεις στην Τσεχία διοργανώνουν ολόκληρο σόου για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ιδιαίτερα στην Πράγα. Μπορείτε να πάρετε μέρος στους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς στην μαγευτική περιοχή της Κρατικής Όπερας. Μόλις τελειώσει η όπερα 'Die Fledermaus', η σκηνή μετατρέπεται σε πίστα χορού με ορχήστρα swing μέχρι τα ξημερώματα.

Στην Πλατεία της Παλιάς Πόλης οι εορτασμοί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ξεκινούν το απόγευμα και κλιμακώνονται με τα πυροτεχνήματα για το καλωσόρισμα της νέα χρονιάς. Ωστόσο, η πρωτεύουσα οργανώνει ένα εκπληκτικό σόου με πυροτεχνήματα την πρώτη ημέρα του Νέου Έτους.



http://www.travelstyle.gr

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top