shark24

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

8 νέα αξεσουάρ iPhone που θα κάνουν το κινητό σας μοναδικό! Μπορούν να ελέγχουν ακόμη και το φωτισμό του σπιτιού

Τα αξεσουάρ, που επεκτείνουν τις δυνατότητες του κινητού μας , αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμα σε μια εποχή που χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο σχεδόν για τα πάντα..
Το κινητό έχει γίνει πολύτιμος σύντροφος στην καθημερινή μας ζωή και οι εταιρείες εφευρίσκουν συχνά τρόπους για να μας βοηθήσουν να επεκτείνουμε συνέχεια τις δυνατότητες τους. Από φορητούς φορτιστές μέχρι μια σειρά φακών για καλλιτεχνικές φωτογραφίες, αυτά είναι τα αξεσουάρ που θα κάνουν το καινούριο Ιphone 6 κάτι περισσότερο από ένα απλό κινητό.
Ο μαγικός φακός
olloclip
Ο φακός Olloclip 4 σε 1, που εφαρμόζεται και στις δύο κάμερες του κινητού,  μας επιτρέπει να βγάλουμε φωτογραφίες κάθε μεγέθους και να τους δώσουμε μια καλλιτεχνική χροιά . Στο πακέτο περιλαμβάνονται τρία κλιπ και ένα κορδόνια για να μην χάσετε τα μικροσκοπικά εξαρτήματα του  φακού.
Το καλώδιο Apple Lightning
longlightningcable
Πολλοί χρήστες θέλουν να ρίξουν μια τελευταία ματιά στα νέα ή να δουν το τελευταίο βίντεο που είναι στην μόδα. Το καλώδιο δύο μέτρων της Apple κάνει πιο εύκολη την χρήση του κινητού καθώς δεν θα χρειαστεί να παλεύετε με ένα μικρό καλώδιο που θα σας κάνει να πάρετε μια άβολη στάση για να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας.
Το προστατευτικό The mPact Extreme Glass Screen Protector 
glass_protector
Αν θέλετε να προστατεύσετε την οθόνη του πολύτιμου κινητού σας, αυτό το προστατευτικό από ενισχυμένο γυαλί θα είναι η τέλεια λύση. Δεν αφήνει άσχημες φυσαλίδες πάνω στην οθόνη και ταυτόχρονα σας επιτρέπει να τοποθετήσετε και την θήκη του κινητού, αφήνοντας αρκετό χώρο στις γωνίες του τηλεφώνου.
Apple’s leather iPhone 6/6 Plus case
leathercase
Η δερμάτινη θήκη της Apple δεν προσφέρει όγκο στο κινητό σας και είναι ένας ιδανικός τρόπος να το προστατεύσετε για πολύ καιρό καθώς η δερμάτινη και ελαστική υφή της το προφυλάσσει από τις επικίνδυνες πτώσεις.
Η θήκη Mophie’s Juice Pack
mophies
Η θήκη αυτή είναι η καινοτομία που φορτίζει ταυτόχρονα με το κινητό σας. Αποθηκεύει την ενέργεια και όταν η μπαταρία του κινητού σας εξαντλείται, μεταφέρει την ενέργεια που χρειάζεται με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.
Η θήκη- φορτιστής Lewpo’s Pie iPhone 6 
Η θήκη-φορτιστής της εταιρείας Lewpo λειτουργεί σαν φορτιστής και σαν θήκη, όταν εσείς το θέλετε. Μπορείτε να απαλλαγείτε από το περιττό όγκο αφαιρώντας το τμήμα της μπαταρίας,αφήνοντας έτσι μόνο την κομψή θήκη. Στη συνέχεια, απλά τοποθετήστε την μπαταρία στη μαγνητική ταινία στην πίσω πλευρά της θήκης και θα μπορείτε να συνδέσετε το μικρό καλώδιο Lightning για να το φορτίσετε.Ο προσαρμογέας  Incipio’s Wireless Smart Lamp Adapter
incipios
Το καινοτόμο προϊόν απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα. Οι προσαρμογείς  αυτοί μπορούν να αντικαταστήσουν τα ντούι των λαμπών στο σπίτι σας και συνδεόνται απευθείας με το κινητό σας, μέσω Bluetooth. Ετσι, θα μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτός στο σπίτι σας, ανάλογα με την ατμόσφαιρα που θέλετε.
Το μαγικό στικάκι PhotoFast’s i-Flash Drive HD
photofasts
Το στικάκι PhotoFast i-Flash Drive HD κάνει πιο εύκολο τον τρόπο για να μοιραστείτε τα βίντεο, τη μουσική, και άλλα μεγάλα σε όγκο αρχεία που είναι δύσκολο για να ανεβάσετε απευθείας στο cloud ή να μοιραστείτε μέσω e-mail. Η συσκευή συνδέεται απευθείας με το διαδίκτυο και μπορεί να ανεβάσει εύκολα τα αρχεία ή να τα μεταφέρει στον υπολογιστή.
Πηγή.

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top