shark24

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Μην κάνεις πως δεν σε νοιάζει! 9 μυστικά για να δείχνεις καλύτερος στις selfies

Χρήσιμα tips για την εποχή των selfie...



1. Βάλε ένα ζωντανό χρώμα
selfie1
Αισθάνεσαι χλωμός και μονότονος; Πρόσθεσε λίγο χρώμα και κάνε πιο ποπ την φωτογραφία. Για τις γυναίκες ένα έντονο κραγιόν είναι ιδανικό για να ζωντανέψουν την φωτογένεια τους. Για τους άνδρες η λύση είναι μια μπλούζα με δυνατά χρώματα.
2. Διάλεξε το κατάλληλο background
selfie2545

Επέλεξε ένα background που θα είναι έντονο και θα προσφέρει μια αντίθεση. Φρόντισε να είναι διαφορετικό χρώμα με τα μαλλιά σου και τα ρούχα σου. Καλό είναι να αποφύγεις να έχεις πίσω σου εικόνες που μπορεί να αποσπούν την προσοχή.
3. Κράτησε κάτι για να μην φαίνονται τα χέρια σου άχαρα
m_9338792_DLUeq17JylTU

Η στημένη φωτογραφία με τα χέρια μας διπλωμένα ή τοποθετημένα στον ώμο του διπλανού μας είναι πλέον βαρετή. Φρόντισε να κρατάς κάτι έτσι ώστε να νιώθεις πιο άνετα. Ένα ποτό, ένα στυλό είναι μια καλή ιδέα. Επίσης μπορείς να τοποθετήσεις τα χέρια σου στον λαιμό σου και να παίζεις με το κολιέ σου ή πολύ απλά να τα βάλεις στην τσέπη σου.
4. Βρες το καλό σου προφίλ
selfie4

Τώρα πια που οι κάμερες είναι υψηλής ευκρίνειας και ανάλυσης καλό είναι να βρεις την πλευρά από την οποία το πρόσωπο σου φαίνεται καλύτερο και να ποζάρεις με τρόπο που θα την αναδείξεις. Λίγες πρόβες στον καθρέφτη θα βοηθήσουν.
5. Μάκρυνε το λαιμό σου
selfie5

Τέντωσε το λαιμό σου, πρόβαλε το κεφάλι σου προς τα έξω και κράτα χαμηλά τους ώμους σου. Μπορεί να φαίνεται χαζό όταν το κάνεις, αλλά το αποτέλεσμα στη φωτογραφία θα είναι εντυπωσιακό και θα γλυτώσεις από τον κίνδυνο να φανεί το προγούλι σου.
6. Κάνε το χέρι σου να φαίνεται αδύνατο
selfie6

Φρόντιζε να κρατάς το χέρι σου σε απόσταση από το υπόλοιπο σώμα καθώς ποζάρεις ή να το έχεις λυγισμένο. Με αυτό τον τρόπο δεν φαίνεται στην κάμερα η όποια χαλάρωση μπορεί να έχεις ενώ αντιθέτως φαίνεται πιο γυμνασμένο.
7. Σταύρωσε τα πόδια σου
selfie7

Αν η φωτογραφία είναι ολόσωμη και θες τα πόδια σου να φαίνονται λεπτότερα και μακρύτερα σταύρωσε τα και πόζαρε με άνεση.
8. Χαμογέλα
selfie9

Κοίτα τον φακό και γέλα. Μπορεί να νιώθεις ότι είναι ψεύτικο και γελοίο αλλά όλοι φαίνονται πιο λαμπεροί και όμορφοι όταν γελάνε.
9. Βγάλε την τέλεια σέλφι
ari5-400x470

Πειραματίσου μόνος σου. Βγάλε αμέτρητες σέλφι με διαφορετικές πόζες η καθεμία και αποφάσισε ποια σου ταιριάζει.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top