shark24

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ελληνικό cocktail βραβεύτηκε στα 101 καλύτερα του κόσμου! Ποιος κορυφαίος bartender το φτιάχνει και πού θα το απολαύσεις;

Το Supernature του Αλέξανδρου Γκικόπουλου πλέον φιγουράρει ανάμεσα στα 101 World's Best Cocktails.
Το Supernature είναι μία νέα πρόταση σε cocktailπου έχει ήδη μπει στα μπαρ και τις προτιμήσεις όλων όσων αγαπούν τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς και τις φίνες γεύσεις.
Είναι φτιαγμένο με Bacardi Superior Rum, χυμό από lime, λικέρ από πορτοκάλι και κρέμα καρύδας, ενώ στο χείλος του ποτηριού υπάρχει ένα μείγμα από αποξηραμένη καρύδα και μαύρο αλάτι.
Το Supernature, παράλληλα αποτελεί μια νέα οπτική πάνω στην Tiki κουλτούρα για το 2015: Είναι εξωτικό και "φρέσκο", γεμάτο αρώματα και ένταση, ωστόσο σερβίρεται σε κουπέ ποτήρι ώστε να μπορεί να ταιριάζει ιδανικά σε κάθε περίσταση και χώρο.
Δημιουργός του, είναι ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος, ένας bartender που ίσως να γνωρίσατε στο Pere Ubu, ίσως να σας σέρβιρε στο Apsendi ή ίσως να σας ξενύχτησε στα Balthazar, Bookali και Hide & Seek.
Με έμπνευσή του το θρυλικό MaiTai και την δροσιστική αποκάλυψη που πάντα προσφέρει μία Pina Colada, το Supernature ήρθε για να γίνει η νέα classic και διαχρονική επιλογή που θα είναι αρεστή σε όλους.
Πλέον, μπορείτε όχι μόνο να το ζητήσετε με το όνομά του αλλά παράλληλα και να το δείτε στην λίστα με τα 101 καλύτερα cocktail του κόσμου, την οποία υπογράφει ο γκουρού των cocktail και κριτής παγκόσμιων διαγωνισμών cocktail, Gary Regan.
Τι περιέχει το Supernature:
- 60 ml Bacardi Superior Rum
- 15 ml κρέμακαρύδας
- 15 mlχυμό από lime
- 15 mlλικέρ από πορτοκάλι
- 2 dashesaromaticbitters
Rim: Μείγμα από αποξηραμένη καρύδα και μαύρο αλάτι
Method: Shake
Πώς να στηρίξετε το Supernature:
- Χρησιμοποιήστε hashtagσε όλα τα social media #BacardiSupernature
- Αναζητήστε το στο Facebook, κάντε like και μείνετε συντονισμένοι με όλες τις guestεμφανίσεις και την πρόοδό του, στο page "Bacardi Supernature by Alejandro Gkikopoulos"
- Αναζητήστε το στο Instagramκαι κάντε follow στο "bacardi supernature" και στο Twitter "@Bsupernature"
- Ζητήστε το με τα συστατικά του στον αγαπημένο σας bartenderή φτιάξτε το στο σπίτι και ανεβάστε μία φωτογραφία με hashtag #BacardiSupernature.
Bacardi Supernature by Alejandro Gkikopoulos: Εσύ ακόμη να δοκιμάσεις το πιο... cool cocktail της πόλης;;;

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top