shark24

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Oι 6 καλύτερες σειρές του Ιανουαρίου

Σημειώστε τις ημερομηνίες για παλιές και νέες σειρές που πρέπει να δείτε
Για την αμερικάνικη τηλεόραση ο Ιανουάριος έχει γίνει εξαιρετικά σημαντικός, όχι όπως ο Σεπτέμβρης φυσικά που ξεκινούν περίπου 150 σειρές, αλλά τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα καινούρια πράγματα σκάνε τις πρώτες μέρες του χρόνου. Γι’ αυτό ελπίζω να έχετε ολοκληρώσει το binge-watching των παλιών σειρών σας και να σημειώσετε τα ακόλουθα.
Marvel’s Agent Carter – 6 Ιανουαρίου
Η σειρά βασίζεται στον κινηματογραφικό χαρακτήρα της Agent Carter, όπως την είδαμε στην 1η ταινία Captain America και παρουσιάζει την αρχή της υπηρεσίας SHIELD και την προσπάθεια να συγκεντρωθούν αντικείμενα από την συλλογή του Howard Stark, τα οποία έχει κλέψει η HYDRA. Το πρώτο επεισόδιο έπαιξε μόλις χθες και ήδη το internet μιλάει για την καλύτερη νέα σειρά της σεζόν.
Glee- 9 Ιανουαρίου
Η απόλυτη high-school κωμική σειρά φτάνει στο τέλος της και ύστερα από δυο πολύ κακές σεζόν με τα παιδιά του McKinley High να διασκορπίζονται σε διάφορετες πολιτείες, καλείται να διορθώσει το λάθος της και να ολοκληρωθεί τόσο καλά, όσο ξεκίνησε. Η Rachel επιστρέφει στο McKinley για να σώσει το Glee Club, η Shue προσπαθεί να την σταματήσει, τα υπόλοιπα παιδιά επιστρέφουν ανά τακτά διαστήματα για να την βοηθήσουν και δυο πολύ glee γάμοι πλησιάζουν. 
Togetherness – 11 Ιανουαρίου
Αν αγαπάτε τις σειρές του HBO, που θυμίζουν πολύ ανεξάρτητη ταινία, τότε το Togetherness είναι η σειρά σας. Η ζωή ενός ζευγαριού στο Los Angeles και όλων όσων βρίσκονται στο περιβάλλον τους και δυο καταπληκτικές ερμηνείες από τις Amanda Peet και Melanie Lynskey.
Parks and Recreation – 13 Ιανουαρίου
Αν είστε ανάμεσα στους αφοσιωμένους fans της σειράς, τότε δεν θέλετε να χάσετε την τελευταία της σεζόν.  Η απόλυτη Amy Poehler επιστρέφει για 13 επεισόδια που διαδραματίζονται στο κοντινό μέλλον. 
Justified – 20 Ιανουαρίου
Άλλη μια σειρά που τελειώνει μέσα στο 2015, το Justified είναι πιθανόν μια από τις καλύτερες σειρές της καλωδιακής τηλεόρασης και τόσο αμερικάνικη που θα πονέσει η καρδιά σας. Στην τελευταία σεζόν ο Rayland θα προσπαθήσει να βάλει στην φυλακή για πάντα τον Boyd. 
The Americans -  28 Ιανουαρίου
Η κατασκοπευτική σειρά με φόντο την δεκαετία του 80 επιστρέφει για 3η χρονιά και θα δούμε πως θα ξετυλιχτούν τα γεγονότα του φινάλε. Η ζωή των δυο ρώσων κατασκόπων θα δυσκολευτεί, αφού πρέπει να αντιμετωπίσουν την απειλή του να μπει και η κόρη τους στην κατασκοπεία. Οικογενειακή υπόθεση. 


http://www.followme.gr/

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top