shark24

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Η Ryanair ρίχνει τις τιμές για τον... Άγιο Βαλεντίνο! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ εισιτήρια από €19.99 στους πιο ρομαντικούς προορισμούς της σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Η Ryanair προσκαλεί όλους τους ερωτευμένους επιβάτες της να επωφεληθούν από τους χαμηλούς νάυλους της προς μερικούς από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς της σε Ελλάδα και Ευρώπη
, και να οργανώσουνε μια εξόρμηση για το Σαββατοκύριακο με κάποιον αγαπημένο τους.Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Χανιά και Ρώμη Τσιαμπίνο από 19.99 ευρώ, προς Μιλάνο και Βρυξέλλες Σαρλερουά από 22,99 ευρώ και προς Λονδίνο Στάνστεντ από 35,99 ευρώ.
Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, Χανιά και Ρώμη Τσιαμπίνο απο 19,99 ευρώ, προς Βρυξέλλες Σαρλερουά από 22,99 ευρώ και προς Παρίσι Μποβε από 29,99  ευρώ.
Οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα είναι διαθέσιμοι προς κράτηση στην ιστοσελίδα της εταιρίας,ryanair.com για ταξίδια από 12 μέχρι 16 Φεβρουαρίου.
Ο John Alborante της Ryanair δήλωσε-«Τα 19 δρομολόγια της Ryanair, διαθέσιμα από τα 4 αεροδρόμια μας στην Ελλάδα, στις χαμηλότερες τιμές, καθιστούν ένα Σαββατοκύριακο σε μια ρομαντική πόλη ως το ιδανικό δώρο προς τον/την αγαπημένη σας.Οι Έλληνες ερωτευμένοι καταναλωτές επιλέγουν ήδη την Ryanair λόγο τον χαμηλών ναύλων της, εξαιρετική εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία δρομολογίων. Τώρα μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια για την ρομαντική τους εξόρμηση μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας και νεας μας εφαρμογής. Μπορούνε επίσης να μεταφέρουν δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μίκρου μεγέθους, να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις  και από τις νέες μας  υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, και να χρησιμοποιήσουνε τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους καθόλη την διάρκεια της πτήσης τους, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές.»


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top