shark24

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η "Μουρμούρα" ετοιμάζει special επεισόδιο! - Τι θα δούμε την Κυριακή των εκλογών;;

Στις 25 Ιανουαρίου, ανήμερα των εκλογών, για πρώτη φορά στους δέκτες μας θα δούμε μία από τις αγαπημένες μας σειρές, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και μάλιστα σε νέο επεισόδιο.
Πιο συγκεκριμένα, εκτός από το δημοσιογραφικό δυναμικό, τους τεχνικούς και τους δημοσκόπους, επί ποδός θα είναι και ο Χάρης με τη Βάσω, ο Ηλίας με τη Μαρίνα και ο Μηνάς με τη Βουλίτσα. 


Με τα εκλογικά τους βιβλιάρια ανά χείρας οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», κατά κόσμον Πάνος Βλάχος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Αντώνης Αντωνίου και Ελένη Κοκκίδου, θα δώσουν το «παρών» την Κυριακή των εκλογών στο πρόγραμμα του Alpha. Σε αντίθεση με τη συνήθη πρακτική των καναλιών να καλούν γνωστούς ηθοποιούς στα εκλογικά πάνελ πριν από τις 7 το απόγευμα, ο Alpha αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στους ήρωες της δημοφιλέστερης σειράς του να ζήσουν τον δικό τους προεκλογικό «πυρετό» στο φυσικό τους περιβάλλον -τα πλατό της σειράς- μέσα από ένα έκτακτο επεισόδιο. Το επεισόδιο, μάλιστα, θα προβληθεί την Κυριακή στις 17.15, αμέσως πριν από την έναρξη του εκλογικού μαραθωνίου εν είδει lead-in.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της real, οι σεναριογράφοι Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης Χριστόπουλος και Άγγελος Χασάπογλου εμπνεύστηκαν από την τρέχουσα πολιτική συγκυρία και έγραψαν ένα special επεισόδιο που θα είναι βασισμένο στις εκλογές. Δεδομένου βέβαια ότι το επεισόδιο θα προβληθεί περίπου μία ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, δεν θα περιλαμβάνει ευθείες αναφορές σε πολιτικά κόμματα -κάτι που απαγορεύεται-, αλλά στο πώς βιώνουν τα ζευγάρια μια Κυριακή εκλογών. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν με εντατικούς ρυθμούς τις προσεχείς ημέρες, ώστε το επεισόδιο να είναι έτοιμο στην ώρα του.

Πηγή: gossip-tv.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top