shark24

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ετοιμάζεστε για ταξιδάκι ; Δείτε 7 απίθανες εφαρμογές για μια low budget απόδραση

7 εφαρμογές για iPhone, iPod Touch και Android. Χάρτες αεροπλάνων, φθηνές πτήσεις, φθηνά ξενοδοχεία, οι καλύτερες αλλά και οι χειρότερες θέσεις στο αεροπλάνο, εστιατόρια στο αεροδρόμιο..



Όλες οι πληροφορίες πανεύκολα και δωρεάν στην παλάμη σας στην κυριολεξία. Αρκεί ένα...άγγιγμα για να γίνει το ταξίδι σας ευχάριστο.


SeatGuru
Μust have σύντροφος για όσους πετάνε. Είτε είστε στο δρόμο, είτε στο αεροδρόμιο είναι «σύντροφος» για  το αεροπορικό ταξίδι με πληροφορίες από σχεδόν 100 αεροπορικές εταιρείες. Βρείτε τα πιο άνετα καθίσματα (με 700 χάρτες και χρωματική κωδικοποίηση των «καλών» και «κακών» καθισμάτων) στο αεροπλάνο -με σχόλια και φωτογραφίες από επιβάτες, πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια της πτήσης,  ανέσεις και σέρβις αεροπορικών εταιρειών, για check-in, αποσκευές ασυνόδευτους ανηλίκους και για όσους ταξιδεύουν με βρέφη ή κατοικίδια ζώα. Ειδοποιήσεις για την κατάσταση της πτήσης σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε να ενημερώνεστε για τυχόν καθυστερήσεις ή ματαιώσεις, ενώ διαθέτει  μηχανή αναζήτησης πτήσεων powered by TripAdvisor, που κάνει ευκολότερη την εύρεση για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια.



TripAdvisor
Το απαραίτητο εργαλείο για κάθε ταξιδιώτη εν κινήσει. Πληροφορίες και απόψεις με σχόλια χρηστών για ξενοδοχεία, τοπικά εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα και τα πιο hot αξιοθέατα. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας με τις καλύτερες τιμές. Να αναζητήσετε τις φθηνότερες πτήσεις, τα φθηνότερα ξενοδοχεία, να δείτε τιμές και προσφορές από πολλούς ταξιδιωτικά γραφεία και ξενοδοχεία και να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή συμφωνία.



ExpertFlyer
Ο κυνηγός της θέσης σας ή αλλιώς seat alert. Σταματήστε να ψάχνετε για την αγαπημένη σας θέση κι αφήστε την εφαρμογή να δουλεύει για εσάς. Εντοπίστε την θέση σας στο αεροπλάνο και θα σας ενημερώσει μόλις είναι διαθέσιμη. Κλείσατε ήδη μία θέση αλλά δεν είναι αυτή που...έχετε βάλει στο μάτι; Αν και όταν είναι διαθέσιμη θα ειδοποιηθείτε. Και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο.



GateGuru
Ξεχάστε το άγχος στο άγνωστο αεροδρόμιο. Αναζητήστε σε εκατοντάδες αεροδρόμια τερματικούς σταθμούς, καταστήματα, μέρη για φαγητό, και hot spots. Μάθετε για τον  χρόνου αναμονής στα σημεία ελέγχου και ακολουθήστε τον χάρτη για να φτάσετε γρήγορα στην πύλη εξόδου. Ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους περνούν αρκετό χρόνο σε αεροδρόμια.


Orbitz
Αν η ταχύτητα είναι το χαρακτηριστικό σας, τότε σας ταιριάζει απόλυτα. Αναζητήστε και βρείτε πιο γρήγορα από ποτέ φθηνές πτήσεις, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα. Δείτε επίσης τα δρομολόγια σας, updates για τυχόν αλλαγή πύλης και της πτήσης.




Expedia
Για να βρείτε το φθηνό ξενοδοχείο που είναι δίπλα σας. Αναζήτηση για  όλα τα ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση από την τρέχουσα θέση σας ή επιθυμητό προορισμό. Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε τη λίστα με βάση την τιμή ή την δημοτικότητα. Κάθε σελίδα ξενοδοχείου είναι γεμάτη με πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να κάνετε την καλύτερη επιλογή, όπως φωτογραφίες και υπηρεσίες.



Uber
«Ε, ψιτ ταξί», έξω δεν παίζει. Αλλά παίζει κάτι καλύτερο. Ταξί που το καλείτε μέσω της εφαρμογής, δηλώνοντας την θέση σας, σας μεταφέρει στον προορισμό σας χωρίς να χρειάζεται να έχετε μετρητά. Το κόστος της μεταφοράς θα χρεωθεί στην πιστωτική σας κάρτα και η απόδειξη θα σας φτάσει στα χέρια σας με e-mail. Απλά και εύκολα.
πηγή:doreandiakopes.com


 

 E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top