shark24

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

10+4 μέρη που έχουν ''ξεπηδήσει'' από παραμύθι! - Και όμως, υπάρχουν! (Photos)

Κάστρα με απέραντη θέα, "κουκλίστικες" πόλεις και πανύψηλοι καταρράκτες.
Εάν αναζητάτε τις περιπλανήσεις που μοιάζουν σαν να βγήκαν από παραμύθι και δεν έχουν καμία σχέση με την Ευρώπη... τότε ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα! Neuschwanstein Castle, Germany
Ο Λουδοβίκος Β' της Βαυρίας έχτισε το πανέμορφο Neuschwanstein κάστρο το 1868, με σκοπό να βρει ένα καταφύγιο από τη δημόσια ζωή.
Glowworm Caves, New Zealand
Η γνωστή σπηλιά "Glowworm Grotto" διαθέτει "αστέρια" στους τοίχους και την οροφή. Πρόκειται για ένα μοναδικό φαινόμενο στη Νέα Ζηλανδία, με τα φυσικά "φώτα" να έχουν το μέγεθος ενός κουνουπιού.
Colmar, France
Μια από τις πιο γοητευτικές πόλεις της Γαλλίας, η Colmar, αποτελεί ένα από τα πιο γραφικά μέρη του κόσμου. Βρίσκεται μέσα στη λίστα των must-see περιοχών που πρέπει να επισκεφθείτε στη ζωή σας!
Batu Caves, Malaysia
Οι διάσημες Batu Caves είναι σπηλιές που χρονολογούνται πριν από 400 εκατ. χρόνια. Στη βάση των σπηλαίων βρίσκεται ένα χρυσό άγαλμα - ύψους 140 ποδιών - του Λόρδου Murugan, του Ινδουιστικού θεού του πολέμου, της νίκης, της σοφίας και της αγάπης.
Wisteria Tunnel, Japan
Ένας από τους πιο μαγευτικούς κήπους παγκοσμίως βρίσκεται στην Ιαπωνία και ονομάζεται Kawachi Fuji. Ταξιδέψτε εκεί από τα τέλη Απριλίου μέχρι τα μέσα Μαϊου και περπατήστε μέσα στα χρωματιστά τούνελ που μοιάζουν σαν να έχουν "ξεπηδήσει" από ταινία της Disney.
Paro Taktsang, Bhutan
Γνωστό και ως "Φωλιά της τίγρης", το Paro Taktsang αποτελεί τον ιερό χώρο των Ιμαλαΐων. Βρίσκεται "σκαρφαλωμένο" στα βράχια και η θέα του σαγηνεύει...
Angkor Wat, Cambodia
Η Angkor Wat ή αλλιώς "Η Πόλη των Ναών» θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά θρησκευτικά κέντρα της ΝΑ Ασίας και αποτελεί το σύμβολο της Καμπότζης.
Angel Falls, Venezuela
Πρόκειται για έναν καταρράκτη 15 φορές πιο ψηλό από τον Νιαγάρα και λέγεται Angel Falls. Βρίσκεται στο βουνό Auyantepui και πήρε το όνομά του από τον Jimmy Angel, τον πρώτο Αμερικάνο πιλότο που πέταξε πάνω από τον καταρράκτη.
Hạ Long Bay, Vietnam
Το Ha Long έχει χαρακτηριστεί ως ένα μέρος παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και θεωρείται ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός της Κουάνγκ Νιν, στο Βιετνάμ. Πρόκειται για ένα θαύμα της φύσης με γαλαζοπράσινα νερά και νησάκια που θυμίζουν καρτ ποστάλ.
Las Lajas Sanctuary, Colombia
Μια θαυμαστή βασιλική εκκλησία που χτίστηκε από το 1916 έως το 1949 σε ένα φαράγγι της Νότιας Κολομβίας.
Avenue of the Baobabs, Madagascar
Τα πανύψηλα δέντρα Baobab στην περιοχή Μενάμπε της Μαδαγασκάρης έχει γίνει ένα από τα πιο ελκυστικά σημεία για τους ταξιδιώτες.
Zhangjiajie National Forest Park, China
Στην αρχαιότητα, το συγκεκριμένο δάσος είχε κριθεί απομακρυσμένο και δυσπρόσιτο, αλλά στη σύγχρονη εποχή αποτελεί έναν από τους πιο μαγικούς προορισμούς της Κίνας (περιοχή Χουνάν). Μήπως σας θυμίζει ταινία Avatar;
Dark Hedges, Ireland
Το Derk Hedges και οι οξιές στην Ιρλανδία εντυπωσιάζουν! Εκεί έχουν γυριστεί σκηνές και από το Games of Thrones. Ο δρόμος φημολογείται ότι είναι στοιχειωμένος από τη Grey Lady, μια γυναίκα που εμφανίζεται εκεί κατά το σούρουπο.
Skagit Valley Tulip Fields, United States
Βρίσκεται στην πολιτεία της Ουάσινγκτον και διαθέτει αμέτρητες τουλίπες που μαγεύουν τους τουρίστες. Η πλειοψηφία τους επισκέπτεται την κοιλάδα μέσα στον Απρίλιο.

http://www.travelstyle.gr


 

 E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top