shark24

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Η εφαρμογή που... μεταφράζει το κλάμα των μωρών - οι ειδικοί εργάστηκαν για δυο ολόκληρα χρόνια, ηχογραφώντας 200.000 διαφορετικά κλάματα, από περίπου 100 μωράκια

Έχετε σκεφτεί ποτέ την ύπαρξη μιας εφαρμογής η οποία θα σας βοηθούσε να καταλάβετε τι σημαίνει κάθε φορά το κλάμα ενός νεογέννητου μωρού;










Και όμως, με την εφαρμογή «The Infant Cries Translator» μπορείτε να ηχογραφήσετε 10 δευτερόλεπτα από το κλάμα ενός μωρού με το κινητό σας, τα οποία θα ερμηνευτούν και θα σας δώσουν την αιτία με την οποία προκλήθηκε το κλάμα: πείνα, πόνος, κούραση ή βρεγμένες πάνες.

Οι προγραμματιστές από την Ταϊβάν που δημιούργησαν την εφαρμογή υποστηρίζουν ότι τα αποτελέσματά της είναι έγκυρα κατά 92%, για τα νεογέννητα που είναι μικρότερα από 2 εβδομάδων, μιας και όσο μεγαλώνει ένα μωρό, τόσο πιο πολύ δυσκολεύει η κατανόηση τού τι ακριβώς ζητά. Ένας νέος πατέρας, ο Guy Young-Ming, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την καινοτόμα εφαρμογή, ώστε να μάθει τις επιθυμίες της μικρής κόρης του. 

 Όπως δηλώνει, οι νέοι, ανέμπειροι γονείς είναι πάντα οι πιο τρομοκρατημένοι με τον ερχομό ενός παιδιού, όταν αυτό αρχίζει να κλαίει και οι ίδιοι δεν γνωρίζουν πώς να το διαχειριστούν. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να τους βοηθήσει λοιπόν, κάνοντας μερικές απλές προβλέψεις και δείχνοντάς τους ποιο θα είναι το επόμενο βήμα που θα ακολουθήσουν. 

 Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εφαρμογή «The Infant Cries Translator», οι ειδικοί εργάστηκαν για δυο ολόκληρα χρόνια, ηχογραφώντας 200.000 διαφορετικά κλάματα, από περίπου 100 μωράκια. 





E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ. Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top