shark24

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Η Βελγική Αστυνομία προειδοποιεί τους χρήστες να μην χρησιμοποιούν τα εικονίδια του Facebook

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, η αστυνομία του Βελγίου προτείνει στους χρήστες του διαδικτύου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, να μην χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα εικονίδια, αφού επιτρέπουν στο Facebook να συλλέγει όλο και περισσότερα στοιχεία για το τι τους αρέσει ή όχι, νευριάζει ή τους προκαλεί σοκ, βάση του αλγόριθμου που χρησιμοποιεί...
Πολλοί χρήστες διερωτώνται γιατί να είναι μόνο έξι τα εικονίδια που το Facebook δίνει την δυνατότητας στους χρήστες του να επιλέξουν με ειδικούς να σημειώνουν ότι με την χρήση λιγότερων εικονιδίων το Facebook μπορεί να αποκρυπτογραφίσει καλύτερα τον χαρακτήρα του κάθε χρήση ξεχωριστά.

Το Facebook έχει έτσι την δυνατότητα να στοχεύει διαφημιστικά σε συγκεκριμένους χρήστες, ανάλογα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει για τον καθένα, αξιοποιώντας τις πληροφορίες για το πώς αυτός αντιδρά στα ποστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Βέλγιο το facebook εξαναγκάστηκε από τις αρχές να σταματήσει να χρησιμοποιεί cookies για να παρακολουθεί τους χρήστες του. 






E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top