shark24

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Το Facebook διέθεσε μια νέα εφαρμογή όμως κανένας δεν την πρόσεξε

Τι είναι το Bonfire που ελάχιστοι παρατήρησαν την ύπαρξη του;











Τον Ιούλιο που πέρασε, η ομάδα του Facebook πραγματοποιούσε έρευνες πάνω σε μια νέα εφαρμογή που δημιούργησε, η οποία αφορά την πραγμάτωση ομαδικών βιντεοκλήσεων και ονομάζεται Bonfire. Σήμερα, η εν λόγω εφαρμογή κυκλοφορεί κανονικά, αλλά μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο App Store της Δανίας και προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν ομαδικές βιντεοκλήσεις με όσους και όποιους θέλουν, αλλά και να εφαρμόζουν σε αυτές φίλτρα και εφέ παρόμοια με εκείνα του Snapchat. 

 Επιπλέον, μπορούν να μοιραστούν βίντεο και φωτογραφίες από άλλες εφαρμογές όπως το Instagram, το Messanger και το Facebook. 

 Για να μπορέσει να συμμετέχει σε μια πολλαπλή συνομιλία κάποιος, θα πρέπει να δεχτεί το αίτημα που θα του στείλουν μέσω Messanger και έπειτα, αφού το αποδεχτεί, θα μπορεί να κάνει όποια ρύθμιση θέλει στο παράθυρο της, π.χ. μπορεί να χωρίσει έτσι τις εικόνες των συνομιλητών του, ώστε να έχουν το ίδιο μέγεθος. 

Μόλις 2.000 χρήστες στη Δανία έχουν κατεβάσει το Bonfire, που ανήκει στα πλαίσια της προσπάθειας του Facebook να δημιουργήσει μια κοινότητα που θα φέρει πιο κοντά τον κόσμο. Βέβαια πρέπει σε πρώτη φάση να ξεκινήσει η διάθεση του και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, για να φανεί πως πηγαίνει στις προτιμήσεις του κόσμου

{http://www.e-daily.gr}

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top