shark24

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς η Google σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα για τις διακοπές σας

Οργανώστε το ταξίδι σας με πολύ απλά βήματα και στην τιμή που σας ενδιαφέρει.











H Alphabet, μητρική εταιρεία της Google, βοηθά τους ταξιδιώτες να εξοικονομήσουν χρήματα για τις διακοπές τους, μέσω ενός εργαλείου που λέγεται «Έλεγχος Πτήσεων» (Google Flights).

Aπό εδώ και στο εξής, λοιπόν, όταν οι χρήστες αναζητούν πτήσεις στη Google θα βλέπουν την καρτέλα «Πηγές πτήσεων». Με την επιλογή αυτής της καρτέλας, θα είναι σε θέση να δουν εάν και πόσο μπορεί να αλλάξουν οι ναύλοι των εισιτηρίων σε περίπτωση που πετάξουν διαφορετική μέρα, επιλέξουν διαφορετικό αεροδρόμιο ή κάνουν κράτηση σε συγκεκριμένη ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας. 


Αντί να επιλέξουν ταξιδιωτικούς ιστότοπους όπως το Kayak ή το Expedia, οι χρήστες μπορούν να κλείσουν εισιτήριο μέσω της αναζήτησης Google. Στη συνέχεια μπορούν να αναζητήσουν διαθέσιμες πτήσεις, να δουν ναύλους και να κάνουν κράτηση μέσω της καρτέλας «Πτήσεις Google». Όπως στις ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, έτσι και η Google Flights επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν τον αριθμό των επιβατών, κατηγορία θέσεων και πολλά άλλα.

Σημειώνεται ότι τα δεδομένα από τα στοιχεία πτήσεων προέρχονται από πληροφορίες που έχει καταρτίσει η Google προκειμένου να παρέχει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με την ---ακριβή ημερομηνία και ώρα ώστε να «κλείσουν» την καλύτερη προσφορά. 

Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες υπολογιστών αργότερα αυτό το έτος.


{http://www.travelstyle.gr}

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top