shark24

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Το άγνωστο εξωτικό, ελληνικό νησί που έχει ζεστά νερά όλο το χρόνο και καθόλου κύμα (Pics)

Αν υπάρχει ένα νησί τ’ οποίο μπορείς να ερωτευτείς με την πρώτη ματιά, τότε δεν είναι άλλο από αυτό…
Σκεφτείτε έναν τεράστιο φυσικό κόλπο με μήκος που ξεπερνάει τα 700 μέτρα, απόλυτη ησυχία γύρω σας, θάλασσα τιρκουάζ χρώματος και τόσο διαυγή που μπορείς να δεις πεντακάθαρα το είδωλό σου μέσα τους και ζεστά νερά, θαρρείς και κάποιος έχει ανάψει το θερμοσίφωνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μοιάζει με άπιαστο παράδεισο, έτσι δεν είναι; 




"Ε, λοιπόν, δεν είναι: η Διάπορος είναι ένα μικρό νησί ακριβώς απέναντι από τη Βουρβουρού Χαλκιδικής και σε απόσταση μικρότερη των 10 χιλιομέτρων από τον Άγιο Νικόλαο του Δήμου Σιθωνίας. Το μεγαλύτερο μέρος του νησιού καλύπτεται από υπέροχο καταπράσινο πευκοδάσος, που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από πίνακα ζωγραφικής ενός εμπνευσμένου δημιουργού, ενώ τα γαλήνια νερά του και οι ερημικές του αμμουδιές είναι ο απόλυτος προορισμός για όποιον θέλει να χαλαρώσει."





"Ο μοναδικός τρόπος για να φτάσει κανείς εκεί είναι να… διαπραγματευτεί με τους ψαράδες της Βουρβουρούς και των γύρω περιοχών προκειμένου να σε μεταφέρουν με τις βαρκούλες τους. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως οι πιο επιφανείς επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης έχουν εκεί τα εξοχικά τους."







Διαβάστε περισσότερα εδώ




 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top