shark24

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Απιστία: Σε αυτή την ηλικία κορυφώνεται η τάση των γυναικών να απατήσουν

Σε ποια ηλικία απατούν συνήθως άντρες και γυναίκες;












Η απιστία, δυστυχώς, είναι σύνηθες φαινόμενο στις σχέσεις τόσο των ανύπαντρων όσο και των παντρεμένων ζευγαριών. Οι επιστήμονες έχουν πολλάκις προσπαθήσει να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους ένας άνθρωπος καταλήγει να απιστήσει, με τα ευρήματα των ερευνών να είναι άκρως ενδιαφέροντα: Έλλειψη ενδιαφέροντος, σεξουαλικής χημείας ή κάποιο νέο πρόσωπο στη ζωή ενός εκ των δύο, είναι μόλις μερικά από αυτά. 

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Νιου Χαμπσάιρ, όμως, σκοπό είχε να φέρει στην επιφάνεια το πότε έχει την τάση να απατά το κάθε φύλο. 

Σε ποια ηλικία, λοιπόν, είναι συνηθέστερη η απιστία στους άντρες και σε ποια στις γυναίκες; -Έχοντας ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα πως το 60% των ανδρών και το 45% των γυναικών θα απιστήσουν κατά τη διάρκεια του γάμου τους, οι επιστήμονες προσπάθησαν να προσδιορίσουν την ηλικία στην οποία το καμπανάκι της απιστίας αρχίζει να χτυπά… επίμονα. 

Όσον αφορά στους άντρες, η ηλικία αυτή είναι τα 55 τους χρόνια και συνήθως, αυτό συμβαίνει εντός γάμου. Για τις γυναίκες, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, αφού η συνηθέστερη ηλικία στην οποία απατούν το άλλο τους μισό είναι τα 45 τους χρόνια. 

Ενδιαφέρον εύρημα, πάντως, είναι το γεγονός πως αν κάποιος δεν έχει απιστήσει σε εκείνη την ηλικία, το πιο πιθανό είναι να μην το κάνει όταν την ξεπεράσει. 

Με άλλα λόγια, η γυναίκα είναι πολύ πιθανόν να απατήσει τον σύντροφό της στα 45 της χρόνια που είναι το πικ της- αλλά αν περάσει η ηλικία αυτή και δεν έχει ενδώσει σε πειρασμούς, τότε δύσκολα 


{http://www.ladylike.gr}


 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top