shark24

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου Δείτε πότε ξεκινάει και πόσα δρομολόγια θα έχει

Την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του Ιονίου ανακοίνωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο.









/
 "Τον Μάρτιο αυτή η σύνδεση θα είναι μία νέα πραγματικότητα που θα σπάσει τον αποκλεισμό ανάμεσα στα νησιά της ίδιας Περιφέρειας "


  Πολλές φορές υπήρξαν προεκλογικές δεσμεύσεις, από πολλούς, αλλά έρχεται αυτή η κυβέρνηση, σε μη προεκλογική περίοδο, σε χρόνο συγκεκριμένο, μακριά από αυτούς τους πειρασμούς, για να δημιουργήσει αυτή τη δυνατότητα, η οποία πιστεύω, εκ των πραγμάτων θα αποκτήσει μία δυναμική, που θα φέρει επιπρόσθετα αποτελέσματα στην περιοχή» ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής. 

"Ο περιφερειάρχης Ιονίων νήσων, Θόδωρος Γαλιατσάτος, απαντώντας σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις για το θέμα, είπε ότι «πρόκειται για μία ακτοπλοϊκή γραμμή που θα ενώσει όλα τα νησιά του Ιονίου και θα εκτελεί τρία δρομολόγια την εβδομάδα. "

Το πλοίο θα είναι χωρητικότητας 198 επιβατών, ενώ δεν έχει καθοριστεί ακόμη η τιμή των ναύλων». Όσον αφορά τις τρέχουσες ενέργειες του υπουργείου Ναυτιλίας για τα νησιά του Ιονίου, ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε ότι υπεγράφη το master plan του λιμανιού της Ζακύνθου, «ένα χρόνιο και χρονίζον πρόβλημα». 




Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top