shark24

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Μεγάλος Διαγωνισμός : Κερδίστε εντελώς δωρεάν (χωρίς κλήρωση) για το 3-ήμερο του Αγ. Πνεύματος 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στην όμορφη Κέρκυρα



Το καλοκαίρι πλησιάζει και ειδικά αυτήν την περίοδο όλοι έχουμε ανάγκη από λίγες στιγμές χαλάρωσης....





Ο διαγωνισμός έληξε 

Το Gongis studios σου δίνει την δυνατότητα να κερδίσεις εντελώς δωρεάν 4μερες/ 3 διανυκτερεύσεις για το 3 ήμερο του Αγ.Πνέυματος 2 Ιουνίου εως 4 Ιουνίου. 




 Τα δωμάτια μας βρίσκονται  σε απόσταση αναπνοής απ'την θάλασσα.Ιδανικό για όποιον θέλει να ξεχάσει για λίγο το αυτοκίνητο και τη φασαρία της πόλης,ο μεγάλος και καταπράσινος κήπος μαζί με τις αιώρες θα σε χαλαρώσουν και θα σε γεμίσουν ενέργεια , 100 μετρά απ'το Gongis υπάρχει μια απ'τις παραλίες του Αγίου Γεωργίου. Σε απόσταση  600μ. είναι η μεγαλύτερη και ομορφότερη παραλία της Κέρκυρας(Ίσσος) με πολλά θαλάσσια σπορ.  




 Πως θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό ?


 1) Γίνε μέλος στο Gongis studios kerkyraπροσοχή ισχύει μόνο για τα μέλη του group)


 2) Άφησε ένα σχόλιο στο post του διαγωνισμού !Γράψε Gongis και κάνε like πάνω στο σχόλιο σου , αυτόματα λαμβάνεις μέρος στον διαγωνισμό.


 Πως θα κερδίσεις τον διαγωνισμό ?


 1) Προσκάλεσε τους φίλους σου να σε βοηθήσουν κάνοντας like πρώτα στην σελίδα gongis studios kerkyra και μετά να ενισχύσουν το σχόλιο σου με ένα like (προσοχή για να μετράει το like στο σχόλιο σου πρέπει πρώτα ο φίλος που θα προσκαλέσετε να γίνει μέλος στοGongis studios kerkyra 


 2) Tο σχόλιο που θα έχει τα περισσότερα likes κάτω απ'την ανάρτηση του διαγωνισμού την Τετάρτη 30/5/2012 ώρα 18:00  θα είναι ο νικητής έχοντας τα περισσότερα likes στο σχόλιο του.

Γίνε μέλος στο Gongis studios ΕΔΩ


 Ο νικητής του διαγωνισμού μπορεί να κάνει χρήση του δώρου του μόνο για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος( 4μερες/ 3 διανυκτερεύσεις  2/6/2012 εως 4/6/2012 ),θα  πρέπει επίσης   να επικοινώνησει μαζί μας εως και την  επόμενη μέρα σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό τότε το δεύτερο post σε likes θα είναι ο νέος  νικητής.

 Ο τυχερός/ή του διαγωνισμού μας θα κερδίσει:

 Διαμονή 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο 4μερες/ 3 διανυκτερεύσεις  2/6/2012 εως 4/6/2012 )

 Χρήση των παροχών του συγκροτήματος Gongis (Tv ψηφιακό σήμα,free Wι-Fi,Barbecue,free parking,  Παιδιά έως 5 ετών δωρεάν)

Επικοινωνία  email : gongisstudioskerkyra@yahoo.gr
Site : http://www.gongiscorfu.com/










Προσοχή: Δεν αρκεί να κάνετε απλώς LIKE στη σελίδα μας gongis studios kerkyra , πρέπει να αφήσετε σχόλιο για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας!   

.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top