shark24

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Τα cupcakes που θα λατρέψεις!! - Δες πώς θα τα φτιάξεις...

Τα cupcakes είναι τα αγαπημένα των παιδιών αλλά και των μεγάλων. Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή που σας προτείνουμε και απολαύστε τα χιονισμένα cupcakes με την παρέα σας!








Υλικά
200 γραμμ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
100 γραμμ. βούτυρο
200 γραμμ. κάστανα βρασμένα
100 γραμμ. ζάχαρη άχνη
1 κουτ.σουπ.  κρέμα βανίλια άνθος αραβοσίτου
2 μεγάλα αυγά
1 κουταλιά αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 160 βαθμούς με αέρα και τοποθετούμε 10 χάρτινες θήκες στο ταψάκι για mafines.Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί και τα αφήνουμε για λίγη ώρα να κρυώσουν. Πολτοποιούμε στο multi τα κάστανα μαζί με τη ζάχαρη άχνη και την κρέμα βανίλιας.
Με το μίξερ στη μεσαία ταχύτητα χτυπάμε τα αυγά μέχρι να γίνουν μια αφράτη κρέμα. Προσθέτουμε το μείγμα σοκολάτας-βουτύρου και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για λίγη ώρα ακόμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα του κάστανου και το ενσωματώνουμε και αυτό. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και ρίχνουμε και το αλεύρι. Σταματάμε τη λειτουργία του μίξερ αμέσως μόλις ενσωματωθεί και αυτό στο μείγμα.
Μοιράζουμε το μείγμα στις θήκες και ψήνουμε τα cupcakes για 30 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.  Για τη διακόσμηση χρησιμοποιούμε  ζάχαρη άχνη.
govastileto.gr

. Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top