shark24

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ισόπαλος ο Ολυμπιακός με τον ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός μετά το 2-0 (Τζεμπούρ 45΄+,Μιραλάς 62΄) υπέρ του νόμιζε πως είχε λύσει τον γόρδιο δεσμό που του έβαλε ο αλενατόρε και η συμπαγής αμυντική διάταξη του ΟΦΗ.. ι ερυθρόλευκοι χαλάρωσαν, έκαναν και τις απαραίτητες αλλαγές που επιβάλλει το ροτέισιον ενόψει Ντόρτμουντ και κάθονταν αναπαυμένοι πάνω στις δάφνες της 18ης συνεχόμενης νίκης στο άντρο τους.

Υπολόγισαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Ο ΟΦΗ δεν έκανε πολλές επιθέσεις, αλλά χρειάστηκε μόλις δύο φορές για να πληγώσει εις διπλούν την ερυθρόλευκη άμυνα, η οποία επιδόθηκε σε ρεσιτάλ ολιγορίας. Το διπλό δάγκωμα του φιδιού (Μάντζιος 74’ Γεωργίου 77’) γονάτισε αίφνης την ομάδα του Βαλβέρδε και της κόστισε 2 πολύτιμους βαθμούς.

Ήταν ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός την είχε πατήσει. Οι ερυθρόλευκοι ήταν διαβασμένοι μονάχα σε ότι είχε να κάνει με το εμφανές προσόν των φιλοξενούμενων να αμύνονται καλά. Τα τρικ του Βαλβέρδε με την εναλλαγή ρόλων στην επίθεση κάποια στιγμή έπιασαν τόπο και χάρισαν το προβάδισμα.

Όμως, η χαλαρότητα και ο αποπροσανατολισμός της αμυντικής λειττουργίας του - την ώρα που ο Ολυμπιακός όδευε προς την κλασσική διαχείριση του υπέρ του σκορ - αποτέλεσαν το ορισμό του ναυαγίου. Παράλληλα η στάση των ερυθρόλευκων κρίνεται ασυγχώρητη για μία ομάδα που σε τρεις μέρες πάει να διεκδικήσει νίκη σε γερμανικό έδαφος για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η δεύτερη ισοπαλία του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη (0-0 στο φιλικό πριν από την έναρξη της σεζόν) αποτέλεσε την πρώτη απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού στο σπίτι του μετά από 18 παιχνίδια. Οι παίκτες του Ολυμπιακού αποδοκιμάστηκαν χλιαρά μετά το τέλος της αναμέτρησης η οποία ήταν και η πρόβα τζενεράλε πριν από το παιχνίδι με την Μπορούσια.

www.pamesports.gr
.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top