shark24

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Μαγευτικός Ολυμπιακός έκανε θρύψαλα την άμυνα της πρωταθλήτριας Γερμανίας

Σε ένα βράδυ που θα θυμούνται για πολύ οι υπερόπτες Γερμανοί, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-1 (Χολέμπας 8', Τζεμπούρ 40', Μοδέστο 78' - Λεβαντόφσκι 26') της Ντόρτμουντ
Ένα μέρος του... χρέους κάλυψε ο Ολυμπιακός με την πρώτη νίκη στον όμιλο. Οι Γερμανοί της Ντόρτμουντ πέρασαν από το ταμείο του Φαλήρου , οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στο κόλπο της πρόκρισης! .

Ο πιο σοβαρός φετινός Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στον 6ο όμιλο και μπήκε για τα καλά στο «κόλπο» της πρόκρισης. Οι Γερμανοί αποδεικνύονται εύκολη λεία για την ομάδα του Βαλβέρδε και η πρωταθλήτριας της περσινής Μπουντσεγλίγκα ήταν «λίγη» για τον αποψινό Ολυμπιακό. Με τον Τζιμπούρ σε μεγάλη μέρα και την άμυνα της αντιπάλου να δείχνει αδύναμη οι Πειραιώτες είναι πλέον σε θέση να διεκδικήσουν μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις.

MAN OF THE MATCH: Ο Ράφικ Τζιμπούρ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ συνοδεύοντας το παράλληλα με την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στους φετινούς ομίλους. Εξαιρετικός ο Αλγερινός, μόνιμη πηγή κινδύνου για την Ντόρτμουντ, πέτυχε το 2-1 και είχε ευκαιρίες για ακόμα ένα γκολ. Άνοιξε διαδρόμους και κράταγε πάνω του πολλές φορές δυο παίκτες.





Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ

1) Άρσεναλ 7

2) Μαρσέιγ 6

3)Ολυμπιακός 3

4) Ντόρτμουντ 1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (4Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (1 Νοεμβρίου)

Άρσεναλ-Μαρσέιγ

Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός ..

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top