shark24

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Οταν ταπεινώνουν έναν Σερ!

Η «χειρότερη μέρα» της καριέρας του ήταν για τον Αλεξ Φέργκιουσον αυτή της 6άρας από την Σίτι! Διαβάστε ποιες είναι οι 6 πιο βαριές ήττες του Σκωτσέζου τεχνικού στην Γιουνάιτεντ.. Ο Αλεξ Φέργκιουσον δήλωσε μετά την ήττα με 1-6 από την Μάντσεστερ Σίτι ότι είναι η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του. Ακολουθούν ακόμα 6 παιχνίδια της Premier League στα οποία ο αγώνας δεν πήγε καλά για τον Σκωτσέζο τεχνικό, όπως και η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα εκείνη τη σεζόν.

20 Οκτωβρίου 1996
Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γ. 5-0
Η Νιούκαστλ του Κέβιν Κίγκαν σκόρπισε τους Κόκκινους Διαβόλους στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Οι Καρακάξες είχαν νωρίτερα χάσει 4-0 στο Community Shield, όμως οι Ντάρεν Πίβοκ, Νταβίντ Ζινολά, Λες Φέρντιναντ, Αλαν Σίρερ και Φιλίπ Αλμπέρτ σκόραραν όλοι.
Πρωταθλήτρια: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


26 Οκτωβρίου 1996
Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γ. 6-3
Μόλις μία εβδομάδα μετά τον διασυρμό στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» η Γιουνάιτεντ ταπεινώθηκε ξανά. Ο Μπέρκοβιτς έδωσε στους «Αγίους» το προβάδισμα, ο Ρόι Κιν αποβλήθηκε και οι γηπεδούχοι συνέχισαν με χατ τρικ του Οστενσταντ, ακόμα ένα γκολ του Μπέρκοβιτς και ένα του Λε Τισιέ. Μπέκαμ, Μέι και Σκόουλς πέτυχαν τα τέρματα για την ομάδα του Φέργκιουσον.
Πρωταθλήτρια: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
 
*Κάνε ένα like στο Group του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ*

3 Οκτωβρίου 1999
Τσέλσι-Μάντσεστερ Γ. 5-0
Ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ, Μάσιμο Ταΐμπι, έκανε δωράκι στον Πογιέ στο πρώτο λεπτό για την Τσέλσι, η οποία βομβάρδιζε σε όλο τον αγώνα την εστία των Κόκκινων Διαβόλων βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί 29 αγώνων. Οι ελπίδες της Γιουνάιτεντ τελείωσαν με την αποβολή του Νίκι Μπατ, με το δεύτερο γκολ του Πογιέ και ένα από τους Κρις Σάτον, Τζόντι Μόρις και αυτογκόλ του Χένινγκ Μπεργκ να διαμορφώνουν τη συντριβή.
Πρωταθλήτρια: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

14 Μαρτίου 2009
Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ 1-4
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε το προβάδισμα στην Γιουνάιτεντ στο 23', όμως με γκολ των Φερνάντο Τόρες και Στιβ Τζέραρντ η Λίβερπουλ έφερε τα πάνω κάτω στο ματς του «Ολντ Τράφορντ». Η απευθείας κόκκινη στον Νεμάνια Βίντιτς ένα τέταρτο πριν το τέλος του αγώνα, έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη με 1-4 χάρη σε γκολ των Φάμπιο Αουρέλιο και Αντρέα Ντοσένα.
Πρωταθλήτρια: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

1 Ιανουαρίου 1992
Μάντσεστερ Γ.-ΚΠΡ 1-4
Η ΚΠΡ άφησε ερείπιο το «Ολντ Τράφορντ» παίρνοντας προβάδισμα 0-2 μέσα σε πέντε λεπτά μετά από γκολ των Αντι Σίντον και Ντένις Μπέιλι. Ο τελευταίος έκανε και το 0-3 στο δεύτερο ημίχρονο και ολοκλήρωσε τη δουλειά με το χατ τρικ, αφού ο Μπράιαν ΜακΚλερ είχε μειώσει για την Γιουνάιτεντ.
Πρωταθλήτρια: Λιντς

23 Σεπτεμβρίου 1989
Μάντσεστερ Σ.-Μάντσεστερ Γ. 5-1
Η τελευταία φορά που η Σίτι συνέτριψε την Γιουνάιτεντ ήταν στο «Μέιν Ρόουντ» χάρη σε δύο γκολ του Ντέιβιντ Ολντφιλντ και ένα των Τρέβορ Μόρλεϊ, Ιαν Μπίσοπ και Αντι Χίντσκλιφ. Το τέρμα του Μαρκ Χιούζ ήταν μία μικρή παρηγοριά για τους Κόκκινους Διαβόλους. Εκείνη τη χρονιά αμφότερες τερμάτισαν στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, σε απόσταση 31 πόντων από την κορυφή!
Πρωταθλήτρια: Λίβερπουλ

gazzeta.gr.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top