shark24

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

«Φάνη»κε το Euro!,2-0 λιώσαμε τους Κροάτες

Η εθνική όλων των Ελλήνων υπέταξε την Κροατία (2-0 Σαμαράς-Γκέκας) και πλέον θέλει 1 βαθμό στην Γεωργία για να πάει απευθείας στο Euro του 2012!. Βαλίτσες για Ουκρανία και Πολωνία ετοιμάζει η Ελλάδα η οποία με γκολ των Σαμαρά και Γκέκα νίκησε με 2-0 την Κροατία και επανήλθε στην κορυφή του ομίλου,Έφτασε τον Ρεχάγκελ, και τον ξεπερνάει

Ο Φερνάντο Σάντος με τη νίκη αυτή έγραψε ιστορία. Ισοφάρισε τον Ότο Ρεχάγκελ στα 15 παιχνίδια χωρίς ήττα και με μια ισοπαλία στην Γεωργία που δίνει και την πρόκριση για τα τελικά κάνει δικό του το μεγαλύτερο αήττητο σερί.

Με το αγαπημένο του 4-3-3 ο Σάντος

Μεγάλο παιχνίδι το σημερινό και ο Φερνάντο Σάντος δεν άφησε το αγαπημένο του 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζόρβας, αριστερά ο Ζαραδούκας, δεξιά ο Τοροσίδης και στο κέντρο της άμυνας οι Αβραάμ Παπαδόπουλος με τον Παπασταθόπουλο.

Στο κέντρο από δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Καραγκούνης, Τζιόλης και Κατσουράνης με τον Τζιόλη να βοηθάει περισσότερο στην άμυνα ως πιο καθαρό αμυντικό χαφ, ενώ οι Καραγκούνης και Κατσουράνης άλλαζαν θέσεις. Στην επίθεση στο κέντρο ήταν ο επανεμφανιζόμενος Γκέκας έχοντας δεξιά τον Σαλπιγγίδη και αριστερά τον Σαμαρά,Ελλάδα (Σάντος): Τζόρβας, Ζαραδούκας, Τοροσίδης (43' λ.τρ. Βύντρα), Αβρ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης (Φωτάκης), Καραγκούνης (88' Μάκος), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Γκέκας.



Κροατία (Μπίλιτς): Πλετίκοσα, Στρίνιτς, Σίμουνιτς, Λόβρεν, Τσόρλουκα (75' Βίντα), Βουκόεβιτς, Γέλαβιτς (61' Κάλινιτς), Μόντριτς, Μάντζουκιτς, Κράνιτσαρ, Εντουάρντο (52' Πέρισιτς).



Κίτρινες κάρτες: Καραγούνης (40΄, Ελλάδα), Ζαραδούκας (45+', Ελλάδα), Τζόρβας (60', Ελλάδα), Σαμαράς (65', Ελλάδα), Αβρ. Παπαδόπουλος (82', Ελλάδα)-Εντουάρντο (45+', Κροατία), Γέλαβιτς (60', Κροατία), Κάλινιτς (77', Κροατία), Λόβρεν (91', Κροατία)



Σκόρερ: Σαμαράς (71', Ελλάδα), Γκέκας (78', Ελλάδα)

..

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top