shark24

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

3 λάθη που κάνουν οι γυναίκες στην ηλεκτρονική αναζήτηση...

Αν το δοκιμάσατε
και απογοητευτήκατε μάλλον το κάνατε ΛΑΘΟΣ. Υπάρχουν τρία
λάθη τα οποία συνηθίζουν να κάνουν οι γυναίκες στην "ηλεκτρονική αναζήτηση" συντρόφου...
. 1. Είναι πολύ "μίζερες" όταν βλέπουν προφίλ ανδρών



2. Συμπληρώνουν λάθος το δικό τους προφίλ



3. Τα παρατάνε πολύ εύκολα.



Οι ειδικοί στο on line dating, ναι ναι υπάρχουν πια τέτοιοι, συμβουλεύουν τα εξής:



Τσεκάρετε τα βασικά όπως ηλικία, life style και βασικές αξίες και μην κολλάτε στο θέμα του εισοδήματος. Οι περισσότεροι άνδρες προτιμούν να κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους σε αυτό το ζήτημα. Σκεφτείτε ότι νιώθουν όπως θα ένιωθε μια γυναίκα αν την επέλεγαν με κριτήριο το νούμερο του σουτιέν της. Επίσης, σκεφτείτε ξανά πριν απορρίψετε κάποιον για τα ορθογραφικά του λάθη. Δεν τον θέλετε για γραμματέα. Μην κολλάτε με τις φωτογραφίες, αφού οι περισσότεροι άνδρες είναι πολύ κακοί στο να προμοτάρουν τον εαυτό τους, μέσω μιας φωτό. Και τέλος, μιλήστε ευθέως για ζητήματα όπως το ύψος το βάρος και το θέμα του μορφωτικού επιπέδου. Αν τελικώς μπείτε στη διαδικασία της συνομιλίας μέσω mail εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Και φυσικά μην αρχίσετε να γκρινιάζετε και να παραπονιέστε. Δεν είστε εκεί για να κάνετε ψυχοθεραπεία.



Οταν συμπληρώνετε το προφίλ σας, σκεφτείτε ότι πρέπει να πείτε μια ιστορία για τον εαυτό σας. Αν δε μπορείτε να το κάνετε ρωτήστε τους φίλους σας. Αυτοί είναι σε θέση να σας περιγράψουν πως φαίνεστε στα μάτια των άλλων. Το παν είναι να δώσετε στον άλλο μια ευκαιρία να κατανοήσει πως θα είναι η ζωή μαζί σας.



Σε αυτό το επίπεδο κρατηθείτε από τη συνήθεια να κατεβάσετε μια ολόκληρη λίστα από τι δεν επιθυμείτε σε έναν άνδρα. Ο αρνητισμός δε βοηθάει. Οπως επίσης δε βοηθάει το να τα παρατήσετε μετά από 2-3 απογοητευτικά πρώτα ραντεβού.



Δε φταίει το on line dating, έτσι είναι και η πραγματική ζωή. Δεν πετυχαίνεις με τη μία το νέο σου σύντροφο. Αρα, μην πηγαίνετε στο επόμενο ραντεβού με την πεποίθηση ότι θα είναι μια από τα ίδια, μην είστε προκατειλλημένες.



Αφήστε χώρο για την εμπειρία αυτή καθεαυτή. Περιορίστε την τάση σας να φαντασιώνεστε το τέλειο ραντεβού και παίξτε το παιχνίδι δίκαια. Είναι απλώς ένα παιχνίδι, είναι μια άλλη εκδοχή του φλερτ.



Δοκιμάστε το...





topeiraxtiri
.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top