shark24

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Από το κακό στο χειρότερο ο Ριέρα

Τελικά αποδεικνύεται ότι ο Ολυμπιακός έπραξε σοφά που πούλησε τον Αλμπέρτ Ριέρα στη Γαλατά, αφού η εικόνα του Ισπανού είναι τραγική στα έως τώρα ματς που έχει φορέσει τη φανέλα της τουρκικής ομάδας.... Ο Βιθέντε Μόνχε αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό μέσα στον Σεπτέμβριο και όπως φαίνεται ο Θρύλος χτύπησε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Γλίτωσε αρκετά εκατομμύρια ευρώ από το συμβόλαιο του Ισπανού και το ποσό που εξασφάλισε από τη Γαλατά και ταυτόχρονα βρήκε έναν παίκτη που εκ των πραγμάτων δείχνει τουλάχιστον σε καλύτερη κατάσταση από τον πρώην μέσο της Λίβερπουλ και της Εσπανιόλ.

Ο Ριέρα αυτή τη στιγμή αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο του Φατίχ Τερίμ και των οπαδών της Γαλατάσεραϊ και ο πολύπειρος Τούρκος τεχνικός δεν... φημίζεται για την υπομονή και την ανεκτικότητα του! Προς το παρών συνεχίζει να τον ξεκινά ως βασικό, όπως έκανε και στον εντός έδρας αγώνα με την Μερσίν. Ωστόσο, ο Ισπανός ήταν για ακόμη μια φορά τραγικός και τον αντικατέστησε στο ημίχρονο. Ο κόσμος τον αποδοκίμασε έντονα και κατά την αλλαγή όπως και στο τέλος της αναμέτρησης η οποία βρήκε την ομάδα του Τερίμ να μένει στο 0-0 και να χάνει την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει παίξει σε ολόκληρο το 90λεπτο μόλις στα 3 από τα 9 ματς που τον ξεκίνησε ο Τερίμ και αυτό είναι το χαρακτηριστικότερο δείγμα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Παράλληλα, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει φυσικά, ενώ έχει δεχθεί και δύο κίτρινες κάρτες. Εκ των πραγμάτων, αποδεικνύεται ότι ο Ολυμπιακός άντεξε να κάνει υπομονή μαζί του περίπου ένα χρόνο. Το ερώτημα πλέον στην Τουρκία είναι αν θα βγάλει τον Γενάρη...
katimagiko.gr

.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top