shark24

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Κορυφαίο ανέκδοτο....

Ήταν μία γυναίκα λοιπόν που απατούσε τον άντρα της με . τον γυναικολόγο χωρίς αυτός να έχει υποψιαστεί τίποτα. Πάει μία μερα σπίτι και της λέει ο άντρας της πως θα πάνε διακοπές για δύο βδομάδες. Μη μπορώντας αυτή να κρύψει την απογοήτευση της πως.......... δεν θα βρεθεί με τον εραστή τον παίρνει τηλέφωνο εξηγώντας του την κατάσταση.

- Μωρό μου μην ανησυχείς της λέει αυτός.τα πράγματα είναι απλά. Με το που θα μπεις στην θάλασσα θα τιναχτείς πάνω και θα του πεις πως μπήκε ένα καβούρι στο μουνί σου.

Πράγματι λοιπόν ξεκινάνε το ταξίδι και μόλις μπαίνει η κύρια στην παραλία αρχίζει να φωνάζει: ''αχ αχ ένα καβούρι στο μουνί μου''. Έρχεται αμέσως ο άντρας της κοντά και του λέει να την πάει γρήγορα στον γιατρό της. Μόλις φτάνουν εκεί την εξετάζει και λέει στο σύζυγο πως η μόνη λύση για να βγει το καβούρι είναι να την γαμήσει και αυτό να τσιμπήσει στην πούτσα του. Το καλοσκέφτεται ο σύζυγος και λέει:

- Γιατρέ επειδή είσαστε επαγγελματίας δεν το κάνετε εσείς; και ο γιατρός συμφωνεί αφού άλλωστε ήταν αυτό το σχέδιο του. Πράγματι αρχίζει το γαμήσι με βογγητά και στο τρίλεπτο χτυπάει η πόρτα και ρωτάει ο σύζυγος: ''Γιατρέ τσίμπησε?'' ο γιατρός ενοχλημένος του απαντά αρνητικά και πως θέλει υπομονή.μετά από πένμτε λεπτά ξανά η ίδια ιστορία. Χτυπάει την πόρτα ο σύζυγος και ξανακάνει την ίδια ερώτηση.ο γιατρός φανερά εκνευρισμένος του λέει να περιμένει και πως όλα θα πάνε καλά.Αφού περνάει κάμποση ώρα χώρίς νεότερα χτυπάει ξανά και λέει:

- Γιατρέ δεν τσιμπάει που δεν τσιμπάει, δεν χύνεις μπας και το πνίξουμε;

simantra
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top