shark24

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

«Ναι» της Τσέλσι για Κακουτά

Θετική ήταν η απάντηση της Τσέλσι σε πρόταση του Ολυμπιακού για δανεισμό του Γκαέλ Κακουτά,. όπως αποκαλύπτει σήμερα γαλλικό δημοσίευμα. Απομένει μονάχα η συγκατάθεση του παίκτη για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Αποδεκτή έκανε η Τσέλσι την πρόταση του Ολυμπιακού για δανεισμό του 20χρονου Γάλλου εξτρέμ, Γκαέλ Κακουτά. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας mercato365.com, οι «μπλε» παραχωρούν στον Θρύλο τον ποδοσφαιριστή με μορφή δανεισμού (και πιθανότατα θα υπάρξει οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι) και το μόνο που απομένει πλέον, είναι να πει το «ναι» και ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος φέρνει αντιρρήσεις ως προς το ελληνικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε αρκετά DVD με τον παίκτη πριν τελικά κάνει την εισήγηση για την απόκτησή του, ενώ τονίζεται ότι προτεραιότητα για τον ίδιο τον παίκτη έχει η επιστροφή του σε ομάδα της Γαλλίας. Πάντως αυτή δεν πρόκειται να είναι η Μαρσέιγ όπως θεωρούταν μέχρι τώρα, αφού την Παρασκευή η γαλλική ομάδα διέψευσε επίσημα πως ασχολείται με την περίπτωση του Κακουτά.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top