shark24

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Facebook και... στοίχημα...σύντομα!!

Το facebook οφείλει την επιτυχία του κατά κύριο λόγο στα applications του που κάνουν εκατομμύρια χρήστες να κάθονται με τις ώρες μπροστά από τον υπολογιστή τους. Τα applications (ή apps) είναι υπηρεσίες ημερήσιου ωροσκοπίου, υπηρεσίες για να βλέπεις ποιός κοιτάει το προφίλ σου πιο συχνά κ.α. Υπάρχουν επίσης και apps για παιχνίδια αλλά και τυχερά  παιχνίδια .. Για την ακρίβεια, στο facebook υπάρχουν πάνω από 40 apps για πόκερ, όμως καθώς ο τζόγος στο facebook απαγορεύεται, αυτά τα apps είναι μόνο με εικονικά στοιχήματα.








Πολύ πιθανόν όμως σύντομα να αρχίσει να λειτουργεί και κανονικό στοίχημα στο facebook. Τα τυχερά παιχνίδια, και ειδικά το online poker μάλλον αποτελούν πειρασμό για το facebook αφού είναι μια αγορά που συνεχώς μεγενθύνεται. Ας εξηγήσω τί εννοώ. Είναι γνωστό ότι το 30% των αγαθών που πωλούνται μέσω facebook είναι έσοδα για το ίδιο. Οπότε αν το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια στο facebook νομιμοποιηθούν, τότε τα χρήματα που θα βγάλει από αυτές τις υπηρεσίες θα είναι πάρα πολλά, δεδομένου του ότι οι παίκτες στοιχήματος αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. Για να νομιμοποιηθούν όμως τα τυχερά παιχνίδια στο facebook, θα πρέπει να γίνει ένα πρώτο βήμα με τη νομιμοποίηση των online τυχερών παιχνιδιών εν γένει.




Το πρώτο αυτό βήμα έχει γίνει στη Βρετανία ήδη από το 2005. Επίσης, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, παρά τις αντιδράσεις, τα τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο αναμένεται να νομιμοποιηθούν μέσα στο 2012. Η αγορά έχει επίσης ανοίξει και στην Ελλάδα, όπου πλέον βάσει νόμου που κατατέθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε, επιχειρήσεις διαδικτυακού στοιχήματος θα μπορούν να λειτουργούν και να φορολογούνται κανονικά στη χώρα μας. Οι κυβερνήσεις διεθνώς κρίνουν ότι οι επιχειρήσεις διαδικτυακού στοιχήματος θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και έσοδα για το κράτος μέσω των αδειών λειτουργίας τους αλλά και των φόρων τους προς το κράτος. Αφού λοιπόν η τάση προς την νομιμοποίηση των online τυχερών παιχνιδιών είναι διεθνής, δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα λανσάρισμα ενός app για κανονικά στοιχήματα στο facebook.
πηγή : Konstantina Papaioannou

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

Ωρα για διάλλειμα; Παίξτε τάβλι, πόκερ, αγωνία κτλ με ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ παίχτες on line και ΔΩΡΕΑΝ! .

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top