shark24

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Top 5: Όλα όσα λείπουν από το iPhone 5!

Tο θέμα των ημερών είναι η πολυαναμενόμενη παρουσίαση και κυκλοφορία του iPhone 5...

Η νέα συσκευή της Apple είναι εντυπωσιακή και με περιεχόμενο αρκετά ενδιαφέρον.


Βέβαια υπάρχουν κάποια ελλείψεις που θα μπορούσε η Apple να τις είχε αποφύγει. Παρακάτω δείτε 5 πράγματα που θα ήταν καλό να διαθέτει το iPhone 5.

-To θέμα του συγχρονισμού μέσω iTunes είναι κάτι που εκνευρίζει ιδιαίτερα τους χρήστες iPhone και αυτό γιατί κάθε φορά που συνδέουν την συσκευή τους σε κάποιον υπολογιστή οι εφαρμογές και οι επαφές τους ανακατεύονται. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν όλες οι συσκευές της Apple, αλλά η εταιρεία δεν κάνει κάτι να το δορθώσει.

- Το νέο iPhone σύμφωνα με τους ειδικούς "χάνει" σε πρωτοπορία και αυτό γιατί η Apple δεν φρόντισε να ενσωματώση στην νέα συσκευή της την δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. Μάλιστα θα μπορούσαν να αυξήσουν τα κέρδη τους με αυτό το σύστημα ασύρματης φόρτισης γιατί θα πουλούσαν και φορτιστές ως ένα έξτρα αξεσουάρ!

- Το iPhone 5 διαθέτει τις καλυτερες θύρες usb, είναι τελευταίας τεχνολογίας και ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Το πρόβλημα είναι όμως πως δεν είναι συμβατό με κάποιο αξεσουάρ της Apple από αυτά που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά. Μάλιστα φημολογείται ότι η Αpple θα κυκλοφορήσει μια σειρά εξαρτημάτων για το iPhone 5 και μόνο.

- Το σύστημα NFC είναι κάτι που δεν διαθέτει το iPhone 5. Είναι ένα σύστημα επικοινωνίας μακρινού πεδίου, το οποίο διαθέτουν οι νέες συσκευές της Microsoft. Το iPhone 5 αναμένεται να κανει τις μεγαλύτερες πωλήσεις που έχει κάνει ποτέ συσκευή, οπότε δεν δικαιολογείται να μην διαθέτει το σύστημα NFC.

- Όλοι αναφερθήκανε στηνυπέροχη κάμερα που διαθέτει η νέα συσκεύη της Apple. Mε κάμερα 8 MPx "βάζει" κάτω πολλές φωτογραφικές μηχανές που κυκλοφορούν στην αγορά. Θα ήταν πολύ πρακτικόλοιπόν αν είχε κάπου ένα τύπου λουράκι, ώστε να μετατρέπεται άνετα σε φωτογραφηκή μηχανανή!

Τα παραπάνω ίσως να μην είναι σημαντικα ατοπήματα της Apple, αλλά είναι σιγουρα λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά!

whos.gr

  Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
Δωμάτια στην Κέρκυρα σε απόσταση  100m απ’τη θάλασσα, κήπος με αιώρες, free ιντερνέτ ψηφιακή τηλεόραση και air condition.


.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top