shark24

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΣΟΚ στον Ολυμπιακό !!!Στέλνουν τον Φέισα σπίτι του

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΦΩΣ"...
υπάρχει έντονο ενδιαφέρον αλλά και η θετική σκέψη από τον Ολυμπιακό για επιστροφή του Λιούμπομιρ Φέισα στην πρώην ομάδα του την Παρτιζάν.


Ο Σέρβος αμυντικός χαφ που έχει ταλαιπωρηθεί με πολλούς και ορισμένους σοβαρούς τραυματισμούς δεν έχει καταφέρει να αποσβέσει το ποσό των 3 εκατομμυρίων που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του και το γεγονός ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος ίσως αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση παραμονής του. Τα μέσα της Πατρίδας του, κάνουν ένα βήμα παραπάνω και αναφέρουν που ήδη έχουν γίνει οι πρώτες διερευνητικές κουβέντες και το κλίμα είναι καλό καθώς και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 

 Ο Φέισα όσες φορές αγωνίστηκε έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Έχει άψογη αίσθηση του χώρου, ξέρει να κινείται στο κέντρο, παίζει τη μπάλα με τη μία ενώ και η πάσα του δεν είναι άσχημη. Από την άλλη λόγω των πολλών μηνών απουσίας έχει χάσει αρκετή από την ταχύτητά του αλλά και τον τρόπο που μπάινει στις φάσεις αφού λογικό είναι να φοβάται λίγο περισσότερο για νέο ενδεχόμενο τραυματισμό.

 Άλλη μια επιλογή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς προς τo παρόν απογοήτευσε και μετά τους Κατάι, Γκρίμπιτς, Ντιελνά, ο Φέισα ίσως είναι ο τέταρτος παίκτης που θα αποχωρήσει από το λιμάνι. 

http://www.redcampeon.gr

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
Δωμάτια στην Κέρκυρα σε απόσταση  100m απ’τη θάλασσα, κήπος με αιώρες, free ιντερνέτ ψηφιακή τηλεόραση και air condition.


.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top