shark24

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Η Ελληνίδα επιχειρηματίας που κατέκτησε την Αυστραλία -Πώς τα κατάφερε [εικόνες]

H Σούζη Δάφνη είναι ακόμη μια Ελληνίδα που διαπρέπει στο εξωτερικό... 
Επικεφαλής του Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών της Αυστραλίας από το 1995 και μάλιστα... εστεμμένη, καθώς έχει αποσπάσει πολλές φορές τον τίτλο της επιχειρηματία της χρονιάς είναι μια ακόμη ομογενής που ξεχωρίζει και διακρίνεται. 


Το 1994 ξεκίνησε την δική της επιχείρηση Pow Pow Events που οργάνωνε ενημερωτικά σεμινάρια και έχει εξυπηρετήσει πάνω από 250.000 Αυστραλούς. Η επιχείρηση αυτή πωλήθηκε και η Δάφνη έγινε συνιδιοκτήτρια ενός εκδοτικού οίκου ο οποίος μέσα σε 10 χρόνια έχει πουλήσει πάνω από 1,2 εκατ. βιβλία. Μάλιστα, το 2000 επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και στις ΗΠΑ δημιουργώντας μια εταιρεία που διοργάνωνε εκδηλώσεις.  Έκτοτε έχει ανακηρυχθεί πολλές φορές κορυφαία επιχειρηματίας στην Αυστραλία.Η δράση της εστιάζεται κυρίως στην ψηφιακή ενημέρωση ενώ συμμετέχει ως σχολιαστής σε κανάλια και άλλα μέσα ενημέρωσης.


Ακριβώς λόγω των καινοτομιών της και του γεγονότος ότι ξεκίνησε από το μηδέν και έγινε σύντομα από τις πιο πετυχημένες αλλά και εύπορες γυναίκες της χώρας τοποθετήθηκε και επικεφαλής του Australian Businesswomen's Network όπου επίσης πρωτοπορεί και διακρίνεται.
«Στόχος μου είναι να βοηθήσω άλλες γυναίκες να «χτίσουν» και να επεκτείνουν τη δική τους πετυχημένη επιχείρηση» τονίζει συχνά σε κάθε ευκαρεία.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


 Οι πράκτορες του Τζάμπα έχουν εξασφάλισή για εσένα Τιμές ΣΟΚ για Ηλεκτρικές Κουβέρτες και Αφυγραντήρες 

 E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top