shark24

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Παίκτης του ΠΑΟ με λογότυπο του Ολυμπιακού στο κινητό του! (Pic)

Ποιος μεγάλος άσος του Τριφυλλιού εμφανίζεται σε φωτογραφία που τραβήχτηκε πριν λίγους μήνες να κρατάει κινητό με wallpaper του Ολυμπιακού; Η απάντηση με ένα κλικ!
Μία φωτογραφία που θα συζητηθεί ανακάλυψε ο σκύλος σε μία βόλτα του στο διαδίκτυο. 


 Σε αυτή φαίνεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Μλάντεν Πέτριτς, να ποζάρει με ένα κινητό στο χέρι που έχει για wallpaper το σήμα του «αιωνίου» αντιπάλου, του Ολυμπιακού.

 Η φωτογραφία φαίνεται να είναι πραγματική και να μην έχει υποστεί κάποια επεξεργασία. Είναι ερασιτεχνική και τραβήχτηκε το περασμένο καλοκαίρι σε μαγαζί στη Μύκονο. Δεν ξέρουμε αν το κινητό είναι του Κροάτη άσου είναι του τύπου που φαίνεται δίπλα του, αλλά η ουσία είναι ότι ο παίκτης χαμογελάει δείχνοντας το σήμα του Ολυμπιακού.

 Ήταν η περίοδος που το όνομα του Πέτριτς έπαιζε πολύ έντονα για τους «ερυθρόλευκους» και, μάλιστα, οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο Κροάτης είχε κλείσει στο Λιμάνι. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο διεθνής άσος να πόζαρε μαζί με κάποιον οπαδό του Ολυμπιακού που ήθελε να αναμνηστική φωτογραφία από τον Κροάτη φορ. Εξάλλου, ο σκύλος σας θύμισε χθες τη δήλωση που έκανε ο Πέτριτς τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν αποκάλυψε ότι είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά ο Μίτσελ προτίμησε τη μεταγραφή του Σαβιόλα. 

 * Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα «redgoal.gr».

Οι πράκτορες του Τζάμπα έχουν εξασφάλισή για εσένα Τιμές ΣΟΚ για Ηλεκτρικές Κουβέρτες και Αφυγραντήρες 

 E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ

 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top