shark24

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ο Μαγκάιβερ γίνεται γυναίκα!

Από το 1985 μέχρι και το 1992, ο Μαγκάιβερ και κατά κόσμον Richard Dean Anderson μας ...
κρατούσε καθηλωμένους στις οθόνες μας με το μυαλό του. Οι δημιουργοί της κλασικής σειράς της δεκαετίας του '80 ζητούν από τους θαυμαστές να προτείνουν τις ιδέες τους για μια παράμοια καινούρια σειρά. 

Το μόνο που χρειάζεστε είναι στυλό και χαρτί, τσίχλα, συνδετήρες, κολλητική ταινία και τον ελβετικό σουγιά σας και τα κατορθώματα του μυστικού πράκτορα θα επιστρέψουν στις μνήμες σας.

Ήταν ο πράκτορας που χρησιμοποιούσε όποια αντικείμενα καθημερινής χρήσης είχε στα χέρια του για να φτιάξει πολύπλοκες συσκευές και αντί για βία γλίτωνε καθημερινή με την επιστήμη.

Με το πέρασμα 30 χρόνων, οι δημιουργοί του μας καλούν σε έναν διαγωνισμό για μια νέα σειρά εμπνευσμένη από τον Μαγκάιβερ με μια σημαντική διαφορά. Ο κύριος χαρακτήρας πρέπει να είναι γυναίκα.

Οι δημιουργοί του "The Next MacGyver" θέλουν στη σειρά να πρωταγωνιστεί γυναίκα, εμπνέοντας έτσι τις νέες κοπέλες να ακολουθήσουν καριέρες στην επιστήμη και την τεχνολογία.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε κάθε χώρα και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να υποβάλουν την περίληψη ενός πιλοτικού επεισοδίου μέσω της ιστοσελίδας thenextmacgyver.com πριν από τις 17 Απριλίου.

Πέντε νικητές θα λάβουν 5.000 δολάρια και την ευκαιρία να αναπτύξουν το σενάριό τους με έναν παραγωγό του Χόλιγουντ. 


 Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ...ΚΑΝΕ LIKE

Back to Top